moderaterna_juni

Bil voltade på Måbyleden

En personbil voltade på Måbyleden under förmiddagen.

Vid 9.30-tiden voltade en personbil på Måbyleden i Märsta. Det rådde begränsad framkomlighet en stund i samband med olyckan men vid 10.20 var insatsen avslutad enligt brandkåren. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Uppdaterad kl 10.51

brf_englamarken
februari

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

vuxenutbildning2
sportfiskebanner2
varen2018
bildextra!

Ymer äldreboende kvalitetssäkrat – som först i landet

Nyheter Ymer äldreboende har kvalitetssäkrats. Detta som första särskilda boendet i Sverige. – Både vi chefer och medarbetare är mycket stolta över vårt verifikat och det arbete vi genomfört här på Ymer för att nå dit, säger enhetschefen Iris Fichter von Eichwald.

EXTRA

uppdaterad Attacken mot sommarfritids: Uruselt

Politik Socialdemokraterna fortsätter kritisera den moderatledda kommunledningen för att Rävsta sommarfritids begränsas till bara vissa utvalda skolbarn: - Vill man som förälder försöka boka en eller flera av de 35 fria platserna som finns så kostar det 300 kr per barn. Socialdemokraterna har sedan länge beslutat om att skolan i Sigtuna ska vara helt kostnadsfri. Detta är uruselt, säger Marie Axelsson (S) oppositionsråd, i ett pressmeddelande.

valet2018

Besparingar att vänta 2019: Kan inte lova allt till alla

Politik Budgetramarna för 2019 behandlas just nu i kommunen och de första tecknen för kommande år är att det väntas nya besparingar:- Vi kommer även fortsättningsvis vara tvungna att göra tuffa prioriteringar. Detta gäller samtliga partier, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Norra Redovisningshuset
standard_ridskola
objekt2
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
objekt4
val2018
comitini_banner
connys
nfc_vinter
outsider_moderat
objekt3
veterankraft_standard
vuxentutbildning