defacto_pan
Foto: MMS-Bild

Bil sattes i lågor i Märsta

En personbil började brinna i centrala Märsta sent under måndagskvällen. Brandorsaken är oklart.

Strax efter klockan 23 på måndagen kallades räddningstjänsten ut till Nymärstagatan efter att en personbil börjat brinna. Bilen stod på en parkeringen men det fanns ingen spridningsrisk enligt räddningstjänsten. Orsaken till branden är i nuläget oklar, men under natten mot måndag utbröt en brand i en bil på Frejgatan. Då misstänkte polisen att branden var anlagd.

Du kan varje morgon hålla koll på nattens händelser, dagens väder, och läget i väg– och kollektivtrafiken med Morgonkollen på märsta.nu!

sigtuna_funkis
frisyr_december
korpen_jan-feb

Nu invigs Trygghetscentret

Nyheter Idag onsdag invigs Trygghetscentret i Märsta Centrum som kommer husera polis, brandkår och delar av kommunens verksamhet.

sigtunavatten_standard
icavalsta_julbanner

Kraftig nedgång av bostadsinbrott: Grannsamverkan bidragande orsak

Nyheter Antalet bostadsinbrott i Sigtuna kommun minskade kraftigt det gångna året enligt siffror från Grannsamverkarna i Sigtuna kommun: -Som ordförande i Grannsamverkarna vill jag gärna påstå att just den utökade organiserade grannsamverkan bidragit till att minska antalet bostadsinbrott 2018. Men det finns förstås andra bidragande förklaringar också, säger David Lundqvist, ordförande för Grannsamverkarna.

outsider
regeringskaoset

V-ledaren: Katastrofal uppgörelse

Politik Vid lunchtid meddelande Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt att hans parti kommer att rösta rött till den överenskommelse som träffats mellan Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna och Centerpartiet. Något som lokale V-ledaren Niklas Andersson redan förespråkade i helgen.

connys
banner_trerosor
funkis_2
nrh