arlandagk_panorama
Foto: MMS-Bild

Bil sattes i lågor i Märsta

En personbil började brinna i centrala Märsta sent under måndagskvällen. Brandorsaken är oklart.

rosta_sigtuna2

Strax efter klockan 23 på måndagen kallades räddningstjänsten ut till Nymärstagatan efter att en personbil börjat brinna. Bilen stod på en parkeringen men det fanns ingen spridningsrisk enligt räddningstjänsten. Orsaken till branden är i nuläget oklar, men under natten mot måndag utbröt en brand i en bil på Frejgatan. Då misstänkte polisen att branden var anlagd.

Du kan varje morgon hålla koll på nattens händelser, dagens väder, och läget i väg– och kollektivtrafiken med Morgonkollen på märsta.nu!

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

eu_sap
moderaternamaj

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

oppning_helsida
mp_eu
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

rosta_sigtuna2
happyhomes_2019
nationaldag_helsida
v_eu_helsida
varfest_helsida
defacto_outsider
moderaterna_maj_outsider
rosta_sigtuna
nationaldag_out
v_eu
oppning_outsider
nrh
colorama_april
mp_eu_outsider
fme_outsider
sh_oppet
connys
bonava_maj_outsider
sap_outsider_eu
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out