centrum_ettar
Långa köer efter olyckan på E4:anFoto: Magnus Granhagen
En bil och MC krockade. Foto: Magnus Granhagen

Bil och MC i krock vid Rosersberg

En trafikolycka inträffade under söndag kväll och trafiken mellan Märsta-Rosersberg på E4S leddes om via lv 859.

Olyckan inträffade vid 20.10-tiden i höjd med Trafikplats Rosersberg. E4:an stängdes av och trafiken mellan Märsta-Rosersberg leddes om via lv 859 (Norrsundavägen) under insatsen. Det var totalstopp på vägen och köer hela vägen mellan Märsta till olycksplatsen. Efter ca en timme var bil och MC bärgade och trafiken släpptes på igen.

Uppdaterad kl. 21.17

forskontor
foretagarlunch
aretsforetag
februari
sigtuna_bygglov

Så många rattsurfare har åtalats

Nyheter Fem personer i Norrort som Sigtuna kommun tillhör har åtalats enligt den nya lag som trädde i kraft med förbud om att hålla i en telefon i handen när man kör bil.

Bostadsaffären ger bidrag till välgörenhet

Bostad I samband med att Fastighetsbyrån säljer bostäder så erbjuds säljaren att skänka ett bidrag till en välgörenhetsorganisation: - Det känns roligt att kunna bidra och samtidigt låta säljaren själv välja var de vill att vi skänker vår gåva, säger Jakob Ekerot, franchisetagare på Fastighetsbyrån i Sigtuna/Märsta/Rosersberg.

Minister kommer till Märsta

Politik Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kunke (MP) kommer till Kulturskolan i Märsta på måndag för att presentera sin kulturproposition: - Jag blev uppringd av Regeringskansliet nu i veckan och de sa att kulturministern gärna ville presentera propositionen på vår kulturskola, för hon hade hört så mycket bra och spännande om vår verksamhet, säger Eva Sjögren van Berkel, Kulturskolechef.

EXTRA

Man hittad död i bostadsområde

Blåljus Efter att en man hittats avliden i Märsta finns polis på plats: - Det är en person som fallit från en balkong långt upp i ett hus. Det är vad vi kan säga just nu, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningcentral.

sangensemble
standard
objekt2
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
standard_ridskola
Norra Redovisningshuset
matcher_skanela
standard_start
objekt4
outsider_defacto
objekt3
Festspecialisten – Standard
veterankraft_standard