budget_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Bil och MC krockade på Norrbacka

En personbil och MC krockade i korsningen Västra Bangatan/Norrbackavägen under kvällen: - Föraren försökte lämna platsen och verkade lite virrig, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral till märsta.nu

fraga_liberalerna

Ingen person ska ha skadats i krocken som inträffade strax före klockan 19. Ambulans, polis och brandkår fanns på plats, ingen person behövde dock föras till sjukhus enligt Storstockholms Brandförsvar. Polisen samtalade med de inblandade för att utreda omständigheterna. Enligt Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral verkade MC-föraren virrig och försökte lämna olycksplatsen. Bilen bärgades till verkstad medan MC:n togs in av polisen för en teknisk undersökning då den saknade registreringsskyltar och inte gick att identifiera.

Daniel Iskander
Jamshid Jamshidi

Uppdaterad kl. 20.16

manskold_helsida
happyhomes_sommar2020
meko_helsida
julen_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

centrum_helsida2020

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

kristina_helsida
2020_helsida
speedy_vinter_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

budget_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
kristina_outsider
meko_outsider
julen_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
manskold_outsider
ridskola_2020_outsider