defacto_pan

Bil körde mot trafiken på E4:an

En bil färdades mot färdriktningen på E4:an under förmiddagen och stoppades i höjd med Arlanda.

banner_juni_artikel

Flera hörde av sig om att bilen körde mot färdriktningen på E4:an, första samtalet kom då bilen åkt söderut på norrgående i höjd med Knivsta. Vid Arlanda fick polisen stopp på bilen och man har pratat med föraren för att få klarhet till färden. Ingen olycka hann inträffa innan bilen stoppades kring 10.40-tiden.

Under 2018 inträffade ett allvarligt tillbud med en taxi som körde söderut på norrgående och krockade just söder om Trafikplats Märsta.

fme_helsida
ica_valsta_choklad
banner_juni_helsida
oppning_helsida
midsommar_valsta_helsida
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
colorama_april2

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

sbrf_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

sh_bovard_out
oppning_outsider
midsommar_valsta_outsider
sbrf_outsider
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet
colorama_april
connys
fme_outsider
nrh