defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Bil körde in i Plantagen

En personbil körde under förmiddagen in i Plantagen i Brista: -Vi ska utreda hur det gick till, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel

Bilen åkte av okänd anledning in i Plantagen vid 9.20-tiden. Brandkår och ambulans kallades ut. Troligtvis rör det sig om en olyckshändelse enligt de första uppgifterna. Polisen uppger för redaktion att ingen person skadades fysiskt i samband med krocken, varken förare i bilen eller personal och kunder. Händelsen ska utredas av polisen men det finns ingen klar brottsrubricering,

Uppdaterad 10.55

defacto_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

sommarlov_helsida
kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

connys_helsida
stottasigtuna_helsida
studeravidare_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

marina_helsida
happy_homes_mars
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
valvet_outsider
ridskola_2020_outsider
stottasigtuna_outsider
marina_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
sommarlov_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider