centrum_jul_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Bil körde in i Plantagen

En personbil körde under förmiddagen in i Plantagen i Brista: -Vi ska utreda hur det gick till, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

defacto_jul_artikel

Bilen åkte av okänd anledning in i Plantagen vid 9.20-tiden. Brandkår och ambulans kallades ut. Troligtvis rör det sig om en olyckshändelse enligt de första uppgifterna. Polisen uppger för redaktion att ingen person skadades fysiskt i samband med krocken, varken förare i bilen eller personal och kunder. Händelsen ska utredas av polisen men det finns ingen klar brottsrubricering,

Uppdaterad 10.55

tp_helsida
defacto_jul
ica_oktober
sigtunavatten_standard

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

trainingpartner_jobb_helsida
centrum_jul_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

greeknighthelsida
julbord_helsida
fme_oktober
tp_outsider
greeknight_outsider
julbord
nrh
colorama_april2
connys
trainingpartner_jobb_outsider