defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Bil körde in i husvägg

En bil körde under natten in i ett bostadshus på Sätunavägen.

centrum_artikel

Räddningstjänst larmades till en trafikolycka vid 2.30-tiden i natt. Vid ankomst visade det sig att en bil kört in i ett bostadshus på Sätunavägen. Den aktuella delen av bostadshuset rymmer dock inga boende utan ett solarium. Det är oklart om någon skadades i samband med trafikolyckan samt om polis upprättat en anmälan.

Artikeln uppdateras…

marina_helsida
studeravidare_helsida
sommarlov_helsida
kcbygg_helsida
studenten2020_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
speedy_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

connys_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

swedol_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
nrh
studenten2020_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider