centrum_tvaar
Bilen körde in i en grävmaskin vid bygget förbi PlantagenFoto: MMS-Bild

Bil körde in i grävmaskin

En bil körde under morgonrusningen in i en grävmaskin vid bygget av fyrvägskorsningen förbi Plantagen.

centrum_tvaar

Olyckan inträffade vid 7.20-tiden då bilen rammade grävmaskinen. Airbag löstes ut enligt förbipasserande, skadeläget är oklart men föraren klev ur bilen. Räkna med framkomlighetsproblem förbi platsen i samband med bärgningsarbete.

ridskola_2019_helsida
karby_varme1
arlandagolf

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

defacto_helsida
sangensemble
happyhomes_2019
icavalsta_semlor

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

connys

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

banner_trerosor

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
karby2
sh_oppet