centrum_panorama2020
Foto: MMS-Bild

Bil körde in i busshållsplats

En personbil körde på förmiddagen in i en busshållsplats på väg 263 utanför Sigtuna.

centrum_artikel

Vid 9.10-tiden larmades brandkår och ambulans till en avåkning utanför Sigtuna. En personbil hade av okänd anledning kört av vägen och in i busshållsplatsen på väg 263 vid Granby. Ingen person stod vid hållplatsen då olyckan inträffade och föraren hade själv tagit sig ut ur bilen. Brandkår och ambulans lämnade snabbt platsen då de inte behövdes, polis var kvar och väntade in bärgare tillsammans med föraren av bilen. Ingen brottsmisstanke föreligger enligt Polisen och orsaken till olyckan kan ha varit att föraren somnade bakom ratten.

Uppdaterad 13.54

marina_helsida
studeravidare_helsida
kcbygg_helsida
defacto_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

sommarlov_helsida
speedy_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

connys_helsida
studenten2020_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider
nrh