centrum_jul_panorama
Foto: MMS-Bild

Bil körde in i busshållsplats

En personbil körde på förmiddagen in i en busshållsplats på väg 263 utanför Sigtuna.

defacto_jul_artikel

Vid 9.10-tiden larmades brandkår och ambulans till en avåkning utanför Sigtuna. En personbil hade av okänd anledning kört av vägen och in i busshållsplatsen på väg 263 vid Granby. Ingen person stod vid hållplatsen då olyckan inträffade och föraren hade själv tagit sig ut ur bilen. Brandkår och ambulans lämnade snabbt platsen då de inte behövdes, polis var kvar och väntade in bärgare tillsammans med föraren av bilen. Ingen brottsmisstanke föreligger enligt Polisen och orsaken till olyckan kan ha varit att föraren somnade bakom ratten.

Uppdaterad 13.54

fme_oktober

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

greeknighthelsida
trainingpartner_jobb_helsida
centrum_jul_helsida
tp_helsida
valsta_tomte
julbord_helsida
sigtunavatten_standard
defacto_jul
bildådet

Ordförande: Ingen förhöjd risk mot Vikingahallen

Nyheter Skånelaiter som varit oroliga efter händelsen i lördags då en bil körde in genom fasaden kan vara lugna: - Polisen betraktar det som en isolerad händelse och det finns ingen förhöjd risk på Vikingahallen, skriver ordföranden Magnus Larsson på Facebook.

tp_outsider
julshow_outsider
colorama_april2
trainingpartner_jobb_outsider
valsta_tomte_outsider
nrh
julbord
connys
greeknight_outsider