bostadsformedling
Foto: MMS-Bild

Bil körde in i busshållsplats

En personbil körde på förmiddagen in i en busshållsplats på väg 263 utanför Sigtuna.

centrum_artikel

Vid 9.10-tiden larmades brandkår och ambulans till en avåkning utanför Sigtuna. En personbil hade av okänd anledning kört av vägen och in i busshållsplatsen på väg 263 vid Granby. Ingen person stod vid hållplatsen då olyckan inträffade och föraren hade själv tagit sig ut ur bilen. Brandkår och ambulans lämnade snabbt platsen då de inte behövdes, polis var kvar och väntade in bärgare tillsammans med föraren av bilen. Ingen brottsmisstanke föreligger enligt Polisen och orsaken till olyckan kan ha varit att föraren somnade bakom ratten.

Uppdaterad 13.54

brobygget_midgard_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
sigtunahem_sokbostad
brobygget_helsida_valsta

Hyresgäster störs av renoveringar

Bostad Hemblas renoveringar medan hyresgäster bor kvar har kritiserats av hyresgästerna enligt Hem & Hyra. På Tingvallavägen ledde renoveringarna till att en hyresgäst som bodde i en överliggande lägenhet drabbades av stress och panikångest enligt tidningen.

defacto_helsida
2020_helsida
helsida_sommarlov
centrum_helsida2020
connys_helsida
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
sigtuna_vatten_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider