moderaterna_juni
Foto: Insändarbild

Bil körde av vägen i Steninge

En bil körde av Östra Galaxvägen i Steninge under natten och gled ner i slänten mot Siriusgatan: - Det är en anmälan om vårdslöshet i trafik upprättad, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

En person på en buss larmade polis efter att ha sett hur bilen åkte ner i slänten mot Siriusgatan i Valsta. Polis åkte till platsen och konstaterade att personerna som färdades i bilen mådde bra men de ville ändå ha ut en ambulans för säkerhets skull. Ingen behövde uppsöka sjukhus men en anmälan om vårdslöshet i trafik upprättades.

Under natten fick även brandkår åka till platsen för att sanera mot dieselläckage. I samband med att bilen åkte av så tog den med sig lyktstolpar och själva bilen blev ganska demolerad.

vuxenutbildning2
varen2018

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

brf_englamarken
sportfiskebanner2
februari
bildextra!

Ymer äldreboende kvalitetssäkrat – som först i landet

Nyheter Ymer äldreboende har kvalitetssäkrats. Detta som första särskilda boendet i Sverige. – Både vi chefer och medarbetare är mycket stolta över vårt verifikat och det arbete vi genomfört här på Ymer för att nå dit, säger enhetschefen Iris Fichter von Eichwald.

EXTRA

uppdaterad Attacken mot sommarfritids: Uruselt

Politik Socialdemokraterna fortsätter kritisera den moderatledda kommunledningen för att Rävsta sommarfritids begränsas till bara vissa utvalda skolbarn: - Vill man som förälder försöka boka en eller flera av de 35 fria platserna som finns så kostar det 300 kr per barn. Socialdemokraterna har sedan länge beslutat om att skolan i Sigtuna ska vara helt kostnadsfri. Detta är uruselt, säger Marie Axelsson (S) oppositionsråd, i ett pressmeddelande.

valet2018

Besparingar att vänta 2019: Kan inte lova allt till alla

Politik Budgetramarna för 2019 behandlas just nu i kommunen och de första tecknen för kommande år är att det väntas nya besparingar:- Vi kommer även fortsättningsvis vara tvungna att göra tuffa prioriteringar. Detta gäller samtliga partier, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

objekt4
nfc_vinter
standard_ridskola
comitini_banner
objekt2
connys
sigtunavatten_standard
objekt3
Norra Redovisningshuset
veterankraft_standard
vuxentutbildning
val2018
outsider_moderat
outsider_defacto