julbanner
Foto: Insändarbild

Bil körde av vägen i Steninge

En bil körde av Östra Galaxvägen i Steninge under natten och gled ner i slänten mot Siriusgatan: - Det är en anmälan om vårdslöshet i trafik upprättad, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

En person på en buss larmade polis efter att ha sett hur bilen åkte ner i slänten mot Siriusgatan i Valsta. Polis åkte till platsen och konstaterade att personerna som färdades i bilen mådde bra men de ville ändå ha ut en ambulans för säkerhets skull. Ingen behövde uppsöka sjukhus men en anmälan om vårdslöshet i trafik upprättades.

Under natten fick även brandkår åka till platsen för att sanera mot dieselläckage. I samband med att bilen åkte av så tog den med sig lyktstolpar och själva bilen blev ganska demolerad.

icavalsta_julbanner
happy_homes_juli
fme_jul
sportfiskebanner2
julbanner2

Satsning på digital vård

Nyheter En digital vårdgaranti införs under 2019 i landstinget, det innebär att det ska bli lika självklart att få vård digitalt som på en mottagning rapporterar Dagens Nyheter.

sigtuna_funkis

Radarproblem på Arlanda

Nyheter En radar på Arlanda havererade under fredagen vilket innebär att Arlanda dras med förseningar i trafiken under kvällen, skriver Aftonbladet.

defacto_host2018
lager_bilnet
objekt2
komvuxq3_4
objekt4
sbrf_sep
skridskoskola
nrh_lania
outsider
connys
funkis_2
colorama_vinter
sigtunavatten_standard
objekt3