sommar
En bil fastnade här på måndagsmorgonen. Foto: MMS-Bild/Arkiv

Bil fastnade i järnvägsövergång igen

Förra året var det problem med järnvägsövergången i Rosersberg och den fick stängas av flera veckor. Under måndagen ska en bil ha fastnat mellan bommarna igen: - Ett tåg körde förbi med bilen mellan bommarna, berättar ett vittne för märsta.nu.

Övergången Slottsvägen i Rosersberg har krånglat förut, fordon fastnade förra året upprepade gånger och det var även nära att tåg körde in i en lastbil förra året. Den stängdes av för undersökning ifjol men har varit öppen en tid. Men under måndagen uppmärksammade en läsare att en bil fastnade mellan. Ett tåg ska sedan ha kört förbi men ett tillbud undveks.

Trafikverket informerade
märsta.nu har uppmärksammat både kommunen och Trafikverket på incidenten. Ingen hade någon vetskap om händelsen. Övergången är Trafikverkets ansvar och beskedet därifrån är att den nu ska utredas. Tillsvidare kommer dock övergången att vara öppen som vanligt.

defacto_helsida
arlanda_golf_juli
sommar
colorama_april2
bonava_juli_hel
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
sommar_centrum

Lång kö för solcellsbidrag

Nyheter Kön för att få solcellsbidrag är lång och pengarna kommer inte räcka till: - Energimyndigheten har gjort en prognos att pengarna ska räcka till ärenden som kom in 2018, säger Anne-Jeanette Johansson, handläggare på Länsstyrelsen i Stockholm, till Mitt i Stockholm.

connys
colorama_april
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
bonava_juli_outsider
defacto_outsider
nrh