arlandagolf_pan_aug
En bil fastnade här på måndagsmorgonen. Foto: MMS-Bild/Arkiv

Bil fastnade i järnvägsövergång igen

Förra året var det problem med järnvägsövergången i Rosersberg och den fick stängas av flera veckor. Under måndagen ska en bil ha fastnat mellan bommarna igen: - Ett tåg körde förbi med bilen mellan bommarna, berättar ett vittne för märsta.nu.

Övergången Slottsvägen i Rosersberg har krånglat förut, fordon fastnade förra året upprepade gånger och det var även nära att tåg körde in i en lastbil förra året. Den stängdes av för undersökning ifjol men har varit öppen en tid. Men under måndagen uppmärksammade en läsare att en bil fastnade mellan. Ett tåg ska sedan ha kört förbi men ett tillbud undveks.

Trafikverket informerade
märsta.nu har uppmärksammat både kommunen och Trafikverket på incidenten. Ingen hade någon vetskap om händelsen. Övergången är Trafikverkets ansvar och beskedet därifrån är att den nu ska utredas. Tillsvidare kommer dock övergången att vara öppen som vanligt.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
defacto_helsida
sommar_centrum
ica_valsta_choklad
EXTRA

Här är barnen som ploggar på idrotten

Ung & Student SVT:s Lilla Aktuellt besökte i veckan Steningehöjdens skola för att skolans elever "ploggar": - Vi har hitills ploggat med elever i år 2-6 men tanken är att alla elever på skolan ska plogga, säger idrottsläraren Jessica Brissman.

connys
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh