defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Bil brann i Lönnvik

En bil började brinna i Lönnsvik nära Steninge allé under dagen.

centrum_artikel

Brandkår kallades till Lönnsvik under dagen då en bil stod i brand, larmet kom in vid 13.30-tiden. Bilen stod på en liten grusväg mellan Steninge allé och Steningebadet. Branden släcktes innan den hann sprida sig till naturen, det är oklart om det upprättats anmälan gällande eventuell misstanke om brott.

defacto_helsida
vardcentral_helsida
speedy_vinter_helsida
Moderaterna_helsida2021
happyhomes_sommar2020
dackskiftarna_helsida

Cykelstölderna ökade under pandemin

Nyheter Cykelstölderna i kommunen ökade under pandemiåret: - Förvara cykeln på en säker plats, ha den gärna inlåst över natten om det finns möjlighet. Tänk även på att Id-märka cykeln så att den går att identifiera och anteckna ramnumret, säger Josefin Hamilton, ansvarig för skadeförebyggande verksamhet på If.

rentawreck_helsida

Ny översiktsplan ska ut på samråd

Nyheter En ny översiktsplan passerade Kommunstyrelsen i måndags: - Syftet med översiktsplanen är att redovisa kommunens inriktning för den långsiktiga utvecklingen av den fysiska miljön med en tidshorisont till år 2035, säger Mats Weibull (M), ordförande i Bygg- och miljönämnden.

2020_helsida
sigtunastad_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
vardcentral_outsider
nrh
moderaterna_sigtuna
speedy_vinter2020_outsider
rentawreck_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider