panorama_centrum
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Bil besköts i Märsta

En bil besköts under torsdagskvällen i Märsta: -Flera personer befann sig i bilen men ingen blev skadad, säger Fredrik Andersson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen, enligt Aftonbladet.

Under torsdagskvällen larmades polis till en skottlossning i Märsta. Polis undersökte enligt Aftonbladet området utan att det fanns tecken på att någon skjutit. Kort därpå fick man samtal om att en bil beskjutits och man lokaliserade bilen till en plats. När polis undersökte bilen kunde man konstatera att den beskjutits då det fanns skotthål i den. Flera personer färdades i bilen men ingen skadades. Polis utreder nu mordförsök och platsen spärrades av för teknisk undersökning.

Nu blir det studentfirande igen

Ung & Student För första gången på två år får studenterna springa ut från Arlandagymnasiet igen: - Jag ser fram emot att vi äntligen ska få fira dagen på vårt vis, något som vi bara får uppleva en gång. Det är trist för de som gått ut innan oss och jag är tacksam att vi får fira studenten på ett vanligt sätt. Man vill ju ha med sin familj, berättar studenten Theresia Aslan.

centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
EXTRA

Smash and grab mot fraktföretag

Blåljus Ett fraktföretag i Arlandastad utsattes under tidig morgon för en smash and grab: - Det låg fotanglar vid bron över järnvägen, berättar ett vittne för märsta.nu

liber_helsida
2020_helsida

Gravt funktionshindrad tonårsflicka nekas assistans för fritid

Nyheter En tonårsflicka med funktionshinder nekas assistans av Sigtuna kommun på fritiden och lov: - Jag vill och ska ha möjligheten att vara med mina kompisar eller göra det mina kompisar gör men ni ger mig inte de möjligheterna för att ni tycker att jag gör tillräckligt mycket saker med familjen, har flickan skrivit i ett brev till Sigtuna kommun efter beskedet om neddragen assistans.

retro_helsida
översiktsplanen

Norr om Aspvägen kommer inte att bebyggas

Politik Sigtuna kommun har antagit en ny översiktsplan i samband med fullmäktige på torsdagen. I den så har förslaget om bebyggelse norr om Aspvägen tagits bort.

defacto_helsida
nationaldag_helsida
connys_helsida

Lyckad Blåljusdag i Märsta Centrum

Nyheter I lördags var det Blåljusdag i Märsta Centrum: - Vi är mycket tacksamma för alla Märstabor som kom och gjorde dagen till en succé säger Helena Kihlanki, projektledare Trygg i Märsta.

helsida
logistik_sigtuna_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

logistik_outsider
outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
nationaldag_out
mp_outsider2022
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
retro_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022