moderat_jul_nyar
Foto: Bo Gränsjö

Bigander Möller till U16-SM

Sigtunabon Ludwig Bigander Möller till vardags i Arlanda IBK blev den ende från kommunen som spelar i Upplandslaget i USM.

Flera spelare från kommunen var med i Upplands U16-lag under hösten, nu när truppen fastställts till SM är det bara sigtunabon Ludwig Bigander Möller kvar. Bigander Möller spelar till vardags i RA19 (Rosersberg Arlanda 19) och går på NIU på Celciusskolan i Uppsala. Han har även spelat i H3 med Arlanda IBK och mött seniorspelare.

På torsdagen beger sig Uppland till Gävle för matcher mot Södermanland, Hälsingland och Värmland i Gävle. Första matchen spelas 3:e januari mot Södermanland som är favoriter till SM-seger.

defacto_helsida
oppethus_helsida
happyhomes_50
connys_helsida
teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
nrh
connys