moderater_pan_sommar
Foto: Bo Gränsjö

Bigander Möller till U16-SM

Sigtunabon Ludwig Bigander Möller till vardags i Arlanda IBK blev den ende från kommunen som spelar i Upplandslaget i USM.

centrum_artikel

Flera spelare från kommunen var med i Upplands U16-lag under hösten, nu när truppen fastställts till SM är det bara sigtunabon Ludwig Bigander Möller kvar. Bigander Möller spelar till vardags i RA19 (Rosersberg Arlanda 19) och går på NIU på Celciusskolan i Uppsala. Han har även spelat i H3 med Arlanda IBK och mött seniorspelare.

På torsdagen beger sig Uppland till Gävle för matcher mot Södermanland, Hälsingland och Värmland i Gävle. Första matchen spelas 3:e januari mot Södermanland som är favoriter till SM-seger.

centrum_helsida2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

defacto_helsida
helsida_var2021
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

connys_helsida
mp_host_helsida
dack-helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
vaccin

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

bostad_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
nrh
connys
vaccin-outsider
dack-outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider