centrum_panorama2020
Foto: Bo Gränsjö

Bigander Möller till U16-SM

Sigtunabon Ludwig Bigander Möller till vardags i Arlanda IBK blev den ende från kommunen som spelar i Upplandslaget i USM.

centrum_artikel

Flera spelare från kommunen var med i Upplands U16-lag under hösten, nu när truppen fastställts till SM är det bara sigtunabon Ludwig Bigander Möller kvar. Bigander Möller spelar till vardags i RA19 (Rosersberg Arlanda 19) och går på NIU på Celciusskolan i Uppsala. Han har även spelat i H3 med Arlanda IBK och mött seniorspelare.

På torsdagen beger sig Uppland till Gävle för matcher mot Södermanland, Hälsingland och Värmland i Gävle. Första matchen spelas 3:e januari mot Södermanland som är favoriter till SM-seger.

valvet_helsida
happy_homes_mars

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kcbygg_helsida
connys_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

stottasigtuna_helsida
sommarlov_helsida
studenten2020_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

defacto_helsida
marina_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

marina_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
valvet_outsider
ridskola_2020_outsider
stottasigtuna_outsider