panorama_centrum
Foto: Bo Gränsjö

Bigander Möller till U16-SM

Sigtunabon Ludwig Bigander Möller till vardags i Arlanda IBK blev den ende från kommunen som spelar i Upplandslaget i USM.

Flera spelare från kommunen var med i Upplands U16-lag under hösten, nu när truppen fastställts till SM är det bara sigtunabon Ludwig Bigander Möller kvar. Bigander Möller spelar till vardags i RA19 (Rosersberg Arlanda 19) och går på NIU på Celciusskolan i Uppsala. Han har även spelat i H3 med Arlanda IBK och mött seniorspelare.

På torsdagen beger sig Uppland till Gävle för matcher mot Södermanland, Hälsingland och Värmland i Gävle. Första matchen spelas 3:e januari mot Södermanland som är favoriter till SM-seger.

2020_helsida
ewas_helsida
marinan_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

liber_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
mp_outsider2022
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
moderat_outsider
ewas_outsider