moderat_sommar
SpawN är en av coachernaFoto: Pressbild

Big Brother för gamers på Wenngarn

Realitserien Gamerz kommer att spelas in på Wengarn och livesändas dygnet runt på bland annat Viafree, Facebook och Youtube.

centrum_artikel

Gamerz är en underhållningsserie där målet är att skapa nästa internationella storbolag in CS:GO. Tolv talanger tävlar om ett proffskontrakt. De bor i ett specialdesignat hus på Wenngarn och kommer att coachas av forna storspelarna INS och SpawN.

Programmet har premiär på måndag 1 maj och sänds dygnet runt på Viafree, Youtube, Facebook bland annat. I tre veckor kommer tävlingarna att pågå inne i huset. Tittarna kommer även att ges möjlighet att ta över någons plats i huset.

happyhomes_sommar2020
helsida_sommarlov
brobygget_midgard_helsida
2020_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

brobygget_helsida_valsta

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
connys_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

outsider_sommarlov
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh
swedol_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider