sommar
SpawN är en av coachernaFoto: Pressbild

Big Brother för gamers på Wenngarn

Realitserien Gamerz kommer att spelas in på Wengarn och livesändas dygnet runt på bland annat Viafree, Facebook och Youtube.

marstakalaset_artikel

Gamerz är en underhållningsserie där målet är att skapa nästa internationella storbolag in CS:GO. Tolv talanger tävlar om ett proffskontrakt. De bor i ett specialdesignat hus på Wenngarn och kommer att coachas av forna storspelarna INS och SpawN.

Programmet har premiär på måndag 1 maj och sänds dygnet runt på Viafree, Youtube, Facebook bland annat. I tre veckor kommer tävlingarna att pågå inne i huset. Tittarna kommer även att ges möjlighet att ta över någons plats i huset.

ica_valsta_choklad
sommar
sommar_centrum
kontor_thaifong
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard

Nytt koncept för McDonalds Sky City

Nöjesnyheter McDonalds i Sky City öppnar upp ett nytt system där maten tillagas på beställning och gästerna serveras sedan vid borden: - Det känns väldigt roligt att öppna upp McDonald’s Sky City igen. Med vårt nya beställnings- och tillagningssystem och bordsservering erbjuder vi våra gäster en ännu bättre restaurangupplevelse, säger franschisetagaren Roland Edin.

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

colorama_april2
happyhomes_2019
defacto_helsida

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

Cecilia arrangerar stand up-kvällar

Nöjesnyheter Cecilia Saberi från Märsta startar upp komediklubb på Mingel i sommar: - Jag bor i märsta och är uppvuxen här och tänker att det är synd att inte vi Märstabor får skratta och må bra av att ta del av komedi, säger Cecilia till märsta.nu

connys
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
nrh
defacto_outsider