moderaterna_panorama
Foto: Genrebild/märsta.nu

Biblioteken har öppnat igen

Biblioteken i kommunen öppnade upp för kortare besök förra veckan.

Förra veckan öppnade kommunens bibliotek upp för kortare besök. Biblioteken är enbart öppna för självservice och man kan inte sitta där för att studera och så vidare. Man kan förutom att låna böcker även låna dator, scanner eller kopiator. Om man är i riskgrupp så kan man få hemleverans av böcker. Märsta bibliotek har med anledning av att det endast är självservice utökat öppettiderna så att stängning är klockan 19 på vardagar och 15 på lördag.

Här kan du läsa mer om biblioteken

marinan_helsida
ewas_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

2020_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
marina_outsider
nrh
swedol_outsider
mp_outsider2022