panorama_centrum
Foto: Pressbild

Betnér kommer till Anders & Jag

Magnus Betnér ger sig ut på en riksomfattande turné som stannar till i Märsta.

Efter pandemin ger si nu Magnus Betnér ut på turné. Magnus har turnerat land och rike runt fler gånger, fler än alla andra komiker tillsammans enligt egen utsago. Trots pandemin släppte han fyra standupspecials och 2021 har han gjort närmare 200 uppträdanden. I vår startar han turnén som stannar till i 60 städer i Sverige, Norge och Finland. I Märsta stannar han på sin andra föreställning, redan 27 januari. Är man sugen på att se premiären så är den inte heller långt härifrån, Rimbo 26/1. I Märsta är det Anders & Jag som får besök av den folkkäre komikern.

marinan_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

ewas_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

liber_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
nrh
mp_outsider2022
ewas_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider