januari
Marie Axelsson (S), oppositionsrådFoto: Pressbild

Besvikelse över att Märsta station nobbas

Dåvarande infrastrukturminister Anna Johansson (S) besökte Märsta station förra året, men hon lyckades inte övertyga sina regeringskollegor om att Märsta station behöver pengar: - Vi hade räknat med att få ta del av den här satsningen på runt 633 miljoner kronor och det är en besvikelse att vi inte prioriterats den här gången heller, säger Marie Axelsson (S) oppositionsråd.

centrum_artikel

Nuvarande infrastrukturminister vill Tomas Eneroth vill inte kommentera varför regeringen inte valde att ge Märsta station eller E4:an pengar. Socialdemokraterna i Sigtuna kommun skriver i ett pressmeddelande att det är ett tråkigt besked för kommuninvånarna och man tycker det är fel att de tidigare planen för Märsta station inte är med i infrastruktursatsningen. Oppositionsrådet Marie Axelsson (S) säger att hon hade räknat att få ta del av satsningen på runt 633 miljoner kronor.

Samtidigt säger man sig ha förståelse för att regeringen tar hänsyn till hela landets behov och inte kan tillgodose allt på en gång. Socialdemokraterna kommer fortsätta arbeta för att Märsta station ska byggas ut och utvecklas redan till nästa infrastruktursatsning. Bland annat kommer man bjuda in Tomas Eneroth till stationen så att han får uppleva behoven på plats.

2020_helsida
centrum_helsida2020
meko_helsida
ridskola2020_helsida
prima_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
januari_helsida
connys_helsida
agy_flyg_helsida
speedy_vinter_helsida
agy_oppethus-helsida
prima_outsider
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
moderat_outsider_jan
meko_outsider
agy_flyg_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
agy-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider