defacto_pan2020

Besvärligt väglag i trafiken

En trafikolycka inträffade på Arlandaleden vid Nybygget, samtidigt varnar Trafikverket för besvärligt väglag.

centrum_artikel

Det råder besvärligt väglag i stora delar av länet, bland annat i Sigtuna kommun. Trafikverket har utfärdat halkvarning för väg 263 norr om Sigtuna, 255 norr om Tullen och E4:an norr om Måby. En trafikolycka har även inträffat vid Nybygget på Arlandaleden, två bilar har krockat. Bärgning kommer att ske under eftermiddagen.

Snö- och halkbekämpning sker på större vägar av Trafikverket. På kommunens vägar är det kommunen som sköter plogning och halkbekämpning.

happyhomes_sommar2020
januari_helsida
ridskola2020_helsida
connys_helsida
prima_helsida
2020_helsida
defacto_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

centrum_helsida2020
meko_helsida
speedy_vinter_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

nrh
centrum_sommar_out
connys
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider
moderat_outsider_jan
prima_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider