defacto_pan2020
Foto: Arkivbild

Besvärligt på vägarna när snön vräker ner

Snön vräker in över kommunen och det är halkvarningar utfärdat för samtliga större vägar.

centrum_artikel

SMHI har varnat för snöfall som kan falla kraftigt under några timmar under måndagen. Det är en klass 1-varning och så mycket som en decimeter snö kan falla. Det finns risk för problem i eftermiddagstrafiken då man ska till och från arbete. Trafikverket har varnat för halkrisk på E4:an norr om Väsby, väg 263 förbi Garnsviken och väg 255 norr om Tullen. Snö väntas i kommunen fram till klockan 19 på måndagen. Därefter ligger den kvar resten av veckan och det blir rejält kyligt framåt helgen med temperaturer under -10 grader.

Detta gäller för snöröjning/sandning på kommunala gator

centrum_helsida2020
2020_helsida
ridskola2020_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

meko_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
connys
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider