center_pan21
Alliansen förhandlar tillsammans efter valetFoto: Pressbild

Beskedet: Vi förhandlar tillsammans i Alliansen

Ett besked som Olov Holst gav i samband med KSO-duellen är att inget av allianspartierna kommer att förhandla ensamt med ett annat part: - Antingen förhandlar vi tillsammans eller inte alls, sa Holst.

I samband med KSO-duellen framkom att de fem allianspartierna Moderaterna, Liberalerna, Samling för Sigtuna, Kristdemokraterna och Centerpartiet går till val tillsammans och att man efter valet kommer att inleda förhandlingar som en enhet. Inget parti kommer att bryta sig loss från Alliansen var beskedet från Olov Holst (M).
– Vi är det enda stabila regeringsalternativet, vi fem partier har beslutat oss för att styra tillsammans.

Olov holst stängde även dörren för att gör sig beroende av Sverigedemokraterna och han trodde inte att det är sannolikt att man samarbetar med Socialdemokraterna:
– Enda vi säger nej till är att samarbeta med Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna.

Återstår att se vad som händer efter valet, tidigare år ha både Liberalerna och Centerpartiet lämnat den borgerliga gruppen för att söka samarbete med Socialdemokraterna, 2006-2010 var det Centerpartiet som samarbetade med S och 2014 var det Liberalerna som klev över i tre år.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

defacto_helsida
2020_helsida
jul2021
connys_helsida
valsta-jul_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

centrum_helsida2020
julmarknad_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
dack-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
jul_outsider
valsta_jul_outsider
dack-outsider
julmarknad_outsider
connys
mp-outsider
swedol_outsider