center_pan21

Beskedet: Måste startar 23 maj

De lokala lagen i Division 4-7 måste starta senast 23:e maj för att kunna genomföra dubbelmöten i serierna.

centrum_artikel

Efter att FHM förlängt restriktioner för att utöva sport vilket innebär att man inte får spela matcher så har Tävlingskommittén gått ut med uppdaterad information om seriestart.

Helgen 22-23 maj måste man starta senast för att Division 4-8 ska kunna genomföras med dubbelmöten. Det kommer att medföra en förlängd säsong men det är något klubbarna gått med på. Om serierna inte kan startas den helgen blir det istället enkelmöten. Ingen omlastning kommer att ske utan man genomför matcherna enligt det spelprogram som ligger.

vaccin
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

2020_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

connys_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

bostad_helsida
happyhomes_sommar2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

helsida_var2021
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

mp_host_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
swedol_outsider
vaccin-outsider
connys
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
nrh
mp-outsider
ridskola_2020_outsider