moderaterna_riksdag

Beskedet: Måste startar 23 maj

De lokala lagen i Division 4-7 måste starta senast 23:e maj för att kunna genomföra dubbelmöten i serierna.

centrum_artikel

Efter att FHM förlängt restriktioner för att utöva sport vilket innebär att man inte får spela matcher så har Tävlingskommittén gått ut med uppdaterad information om seriestart.

Helgen 22-23 maj måste man starta senast för att Division 4-8 ska kunna genomföras med dubbelmöten. Det kommer att medföra en förlängd säsong men det är något klubbarna gått med på. Om serierna inte kan startas den helgen blir det istället enkelmöten. Ingen omlastning kommer att ske utan man genomför matcherna enligt det spelprogram som ligger.

defacto_helsida
centrum_helsida2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

handbollsskola
happyhomes_sommar2020

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

mod_helsida
2020_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
bergstrand_out_jan