moderaterna_sep2020
Det otrygga området i Borgmästarängen öppnas upp

Beskedet: Borgmästarängen byggs om redan i år

Bara timmar efter att märsta.nu rapporterat om Borgmästarängen kommer besked om att den ska byggas om: - Det finns redan ett skarpt uppdrag från den Moderatledda kommunledningen att göra något åt Borgmästarängen, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_artikel

Sigtunabon Lina var upprörd över att hennes medborgarförslag om att göra om Borgmästarängen inte hanterats på snart två år. När kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) läste märsta.nu:s artikel så reagerade han.
– Det finns redan ett skarpt uppdrag från den Moderatledda kommunledningen att göra något åt Borgmästarängen, uppger han.

Pengar är budgeterade för en ombyggnad under 2018, hur det blir vid eventuellt maktskifte kan Holst inte uttala sig om. Projektet skulle ha genomförts redan i år men på grund av personalbrist så blev det inget.

Tanken är att det ska byggas en ny lekplats där och den plats som beskrevs som otrygg med buskar bakom tavlan ska öppnas upp så att den inte längre kan utnyttjas för ljusskygga aktiviteter säger Holst.

fixa_laddplats_helsida
coronapandemin

Smittan ökar i alla åldrar

Nyheter Smittan av covid-19 är ökar utan avmattning och förekommer i alla åldrar enligt ett pressmeddelande från Region Stockholm.

2020_helsida
connys_helsida
personal_sandstrom_helsida
boisigtuna
meko_helsida
helsida
corner_helsida
speedy_vinter_helsida
skanela_event_helsida
kkdk_helsida
centrum_helsida2020
corner_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
skanela_event_outsider
laddplats_out
kkdk_outsider
nrh
budget_outsider
outsider
speedy_vinter2020_outsider
personal_outsider
meko_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider