sommar
Pernilla Bergqvist (L)Foto: Pressbild

Bergqvist leder liberala fullmäktigegruppen

Liberalerna har gjort klart sin fullmäktigegrupp och utsett Pernilla Bergqvist till gruppledare: - Nu har vi en stark uppställning som kommer att jobbar hårt för att driva liberal politik den kommande mandatperioden, skriver Liberalerna i ett pressmeddelande.

Liberalerna fick tre mandat i höstens val, dessa kommer innehas av Pernilla Bergqvist, Hendrik Nyman och Cia Bentele. Lars-Göran Mellberg och Rodrigo Luna är ersättare. Pernilla Bergqvist är även ordinarie ledamot i Kommunstyrelsen och ordförande för Barn- och ungdomsnämnden.
– Vi kommer jobba stenhårt för att Sigtuna kommun ska vara en attraktiv framtidskommun där människor och företag kan växa, för en skola i världsklass, trygghet på gator och torg, en stark välfärd och ett hållbart stadsmässigt bostadsbyggande med minskad miljöpåverkan. Vår vision är att bygga Mälardalens pärla, står det i ett pressmeddelande från Liberalerna.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
bonava_juli_hel
sommarlov

Rävsta Sommarfritids fortsatt populärt

Ung & Student Rävsta sommarfritids har avslutats och barn från olika orter och skolor har mötts i Rävsta friluftsområde för en mängs aktiviteter: - Helt fantastiskt! Tack Sigtuna och fortsätt med Rävsta sommarfritids för våra fritidsavdelningar och barn i våran kommun, berättar fritidsledaren Bob van den Eijkhof.

colorama_april2
sommar_centrum
ica_valsta_choklad
sommar
arlanda_golf_juli

Kall sommarvecka

Notiser Kylan håller sitt grepp över kommunen och förra veckan var kallaste vecka 28 på elva år.

defacto_helsida
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
connys
nrh
bonava_juli_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider