arlandagk_panorama
Pernilla Bergqvist (L)Foto: Pressbild

Bergqvist leder liberala fullmäktigegruppen

Liberalerna har gjort klart sin fullmäktigegrupp och utsett Pernilla Bergqvist till gruppledare: - Nu har vi en stark uppställning som kommer att jobbar hårt för att driva liberal politik den kommande mandatperioden, skriver Liberalerna i ett pressmeddelande.

rosta_sigtuna2

Liberalerna fick tre mandat i höstens val, dessa kommer innehas av Pernilla Bergqvist, Hendrik Nyman och Cia Bentele. Lars-Göran Mellberg och Rodrigo Luna är ersättare. Pernilla Bergqvist är även ordinarie ledamot i Kommunstyrelsen och ordförande för Barn- och ungdomsnämnden.
– Vi kommer jobba stenhårt för att Sigtuna kommun ska vara en attraktiv framtidskommun där människor och företag kan växa, för en skola i världsklass, trygghet på gator och torg, en stark välfärd och ett hållbart stadsmässigt bostadsbyggande med minskad miljöpåverkan. Vår vision är att bygga Mälardalens pärla, står det i ett pressmeddelande från Liberalerna.

moderaternamaj
oppning_helsida
eu_sap
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
v_eu_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

bonava_maj_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

varfest_helsida
nationaldag_helsida

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

defacto_outsider
moderaterna_maj_outsider
rosta_sigtuna
fme_outsider
connys
sh_bovard_out
ridskola2019_outsider
nrh
v_eu
sh_oppet
sap_outsider_eu
oppning_outsider
bonava_maj_outsider
mp_eu_outsider
colorama_april
nationaldag_out