mote_sommar
Benjamin och MosesFoto: Insändarbild/Veronica Suskic

Benjamin och Moses uttagna till Upplandslaget

Benjamin Suskic och Moses Junior Weah har tagits ut till Upplandslaget för att spela matcher på Gotland.

centrum_artikel

Märsta IK:s Benjamin Suskic och Moses Junior Weah Hoffman har tagits ut till Upplands 18-mannatrupp som ska möta Gotland och Stockholm 15-17 november på Gotland. Suskic var även uttagen till ett regionalt landslagsläger under höstlovet. Båda gåt på Arlandagymnasiets NIU (Nationell drottsutbildning) sen i augusti.

2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
speedy_helsida
studeravidare_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

kaa_sigtuna_helsida
spedition_sigtuna
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

connys_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

centrum_helsida2020
sommar_sigtuna2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
happyhomes_sommar2020
sigtuna_vatten_outsider
kaa_outsider
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
studeravidare_outsider