defacto_pan2020
På bilden från Sigtuna F14 tillsammans med Åke Österberg från Storvreta: Malva Bennet, Maja Alvrud, Melisa Larhed Eriksson, Tilde Boodh, Stella Tipp, Elin Borneskog, Alicia Bohman, Eila Södersved, Frida Lundhagen, Tuva Näsfeldt, Lindi Karman, Elsa Bystedt, Julia Karlström, Alice Linder, Ella Jern, Tova Larsson, Bella Bean, Elsa Kinch, Eva-Lotta Lundström, Lina Andrén och Lizzie ChandlerFoto: Insändarbild/Sigtuna IF

Belönades som schystaste lag

Sigtuna IF F14 belönades som UNT-cupens schystaste lag av arrangören Storvreta.

centrum_artikel

Sigtuna IF F14 medverkade i UNT-cupen i Storvreta i juni och mottog nyligen priset som turneringens schystaste lag. I turneringen tog laget brons men priset delades ut först när F14 avslutats sin säsong nu i oktober.

Motiveringen lyder:
”Ett gäng fotbollstjejer och ledare med härlig inställning både på och utanför plan. Laget uppvisade ett mycket gott bemötande både mot domare och mot motspelare. Laget Levererade även en fin fotbollsinsats. Laget och dess ledare spred hela tiden en positiv aura runt omkring sig hela tiden”

Bedömningen omfattar utöver spelare även ledare och föräldragrupp under hela turneringen och juryn består av domare, matchvärdar och tävlingskommitté för cupen. Priset består av ett presentkort på 7000 kronor för en träningsresa till Åland för hela laget.
– Vi är väldigt stolta över priset, det känns oerhört hedrande att vi fick Fair Play-priset, samtidigt som vi gjorde en fantastiskt bra turnering och slutade med en bronsmedalj, säger ledaren Peter Larsson till märsta.nu

 

studeravidare_helsida
happy_homes_mars

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
valvet_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

kcbygg_helsida
marina_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

stottasigtuna_helsida
connys_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

marina_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
valvet_outsider
stottasigtuna_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
kcbygg_outsider