defacto_pan2020
Foto: Belgisk Polis/Faksmil Twitter

Belkaids resa från Märsta till IS-terrorist

TV4:s Brottsplats Sverige har producerat en film om terroristen Mohammed Belkaid som bodde i Märsta och gick under namnet Samir Bouzid. Se unika bilder, intervjuer och berättelser om hans liv i Märsta och hur han blev terrorist.

centrum_artikel

märsta.nu var först i Sverige med att avslöja terroristen Mohammed Belkaids hemvist. Kort efteråt blev han riksmedialt uppmärksammad och tidningar vallfärdade till Märsta och styvsonen hem för att prata med honom om hur mannen som var gift med hans mamma kunde vara med i IS. TV4 har nyligen släppt en video på ca 15 minuter som visar Belkaids liv i Sverige samt hur det slutade i Bryssel.

ridskola2020_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

centrum_helsida2020
2020_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
sigtunastad_helsida
vardcentral_helsida
dackskiftarna_helsida
speedy_vinter_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
sigtunastad_outsider
dackskiftarna_outsider