defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Max

Bekräftat: Max öppnar denna månad

Max Hamburgare som uppför en restaurang vid Märstarondellen öppnar upp senare denna månad.

centrum_artikel

Starten för bygget av Max var trög men på bara några månader har man byggt upp fasaden och snart är det dags för öppning. Max har även tecknat ett avtal med Skånela IF och redan 24:e maj är det invigning. Intresset för Max etablering är sedan tidigare stort och i samband med att märsta.nu skrev om det för ett år sedan var det över 30 000 som nåddes av inlägget på märsta.nu:s facebooksida.

connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
centrum_helsida2020

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

studeravidare_helsida

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

helsida_sommarlov
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
happyhomes_sommar2020
sigtunahem_sokbostad
defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

swedol_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider