centrum_panorama2020
Foto: Pressbild/Max

Bekräftat: Max öppnar denna månad

Max Hamburgare som uppför en restaurang vid Märstarondellen öppnar upp senare denna månad.

centrum_artikel

Starten för bygget av Max var trög men på bara några månader har man byggt upp fasaden och snart är det dags för öppning. Max har även tecknat ett avtal med Skånela IF och redan 24:e maj är det invigning. Intresset för Max etablering är sedan tidigare stort och i samband med att märsta.nu skrev om det för ett år sedan var det över 30 000 som nåddes av inlägget på märsta.nu:s facebooksida.

happy_homes_mars
marina_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

studeravidare_helsida
studenten2020_helsida
valvet_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

connys_helsida

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

stottasigtuna_helsida
defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

sommarlov_helsida
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
valvet_outsider
nrh
speedy_outsider
stottasigtuna_outsider
sommarlov_outsider