defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Max

Bekräftat: Max öppnar denna månad

Max Hamburgare som uppför en restaurang vid Märstarondellen öppnar upp senare denna månad.

centrum_artikel

Starten för bygget av Max var trög men på bara några månader har man byggt upp fasaden och snart är det dags för öppning. Max har även tecknat ett avtal med Skånela IF och redan 24:e maj är det invigning. Intresset för Max etablering är sedan tidigare stort och i samband med att märsta.nu skrev om det för ett år sedan var det över 30 000 som nåddes av inlägget på märsta.nu:s facebooksida.

prima_helsida
speedy_vinter_helsida
2020_helsida

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

året som gått

Positiva nyheter 2020

Nöjesnyheter Det var inte bara corona, bränder och brott som drog trafik till märsta.nu, det finns gott om positiva nyheter från 2020.

meko_helsida
ridskola2020_helsida
connys_helsida
agy_oppethus-helsida
defacto_helsida
coronapandemin

Flytt av Sigtuna World Voice

Kulturnyheter Sigtuna Scen och Teater flyttar Sigtuna World Voice till 2021 på grund av beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten att förbjuda allmänna sammankomster med fler än åtta personer.

januari_helsida

Nu kan alla ta del av svinnrecepten

Nöjesnyheter Under november kommer hotellnätverken i kommunen att skapa mat av svinn:- Trots att våra medlemmar är mycket hårt drabbade av pandemin fortsätter de att med fullt fokus driva hållbarhetsfrågor för att minska det gemensamma klimatavtrycket, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

centrum_helsida2020

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

centrum_sommar_out
meko_outsider
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider_jan
prima_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
agy-outsider
sigtuna_vatten_outsider