arlandagolf_pan_aug
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Bejublad show med Karl Dyall och Vegas

Karl Dyall kom hem till Märsta och en plats han inte uppträtt i sedan 80-talet: - Det var speciellt sa han till märsta.nu

Vegas levererade en härlig show i ett fullsatt Kulturum. Karl Dyall och vännerna Rennie Mirro samt Joachim Bergström hyllade smörsångarna tillsammans med Blåsarsymfonikerna.
– Det var speciellt och första gången jag uppträder i Märsta. Karriären startade här med Rockplocket och det som Ove Jansson fixade, dans på Stadshotellet, minns Karl Dyall.

Karl Dyall behöver ingen närmare presentation i både musik- och scensverige, han har flera hyllade roller bakom sig och även medverkan i Crossfit Games, atlettävling. Att sjunga är något som Karl är bekväm i säger han:
– Jag sjöng redan på 80-talet, den här showen gör vi fräst i Vitabergsparken men det har funnits lägen för att åka ut ibland, som nu till Märsta, Täby och Väsby.

Det var kul att komma hem så klart. Även om det var känslosamt. Karl Dyall har medverkat juryn i samband med Melodifestivalen i Märsta, ett uppdrag han uppskattar och samtidigt tycker han är svårt.
– Jag uppskattar att komma hit, det är underbart att få uppleva Mellon, det är större än vanliga Mellon tycker jag, men smärtsamt att behöva välja vem som ska vinna.

 

ica_valsta_choklad

#cyklaförtobbe stannade till i Sundveda

Märstafolket I söndags fick Sundveda besök av Andreas Hauge, Jonas Forsberg och Per Sandberg som cyklar från Oskarshamn till Skellefteå och under sin resa samlar in pengar till leksandsspelaren Tobias Forsberg som skadade sig förra året.

defacto_helsida
happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
sommar_centrum
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
connys