defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Bejublad show med Karl Dyall och Vegas

Karl Dyall kom hem till Märsta och en plats han inte uppträtt i sedan 80-talet: - Det var speciellt sa han till märsta.nu

Vegas levererade en härlig show i ett fullsatt Kulturum. Karl Dyall och vännerna Rennie Mirro samt Joachim Bergström hyllade smörsångarna tillsammans med Blåsarsymfonikerna.
– Det var speciellt och första gången jag uppträder i Märsta. Karriären startade här med Rockplocket och det som Ove Jansson fixade, dans på Stadshotellet, minns Karl Dyall.

Karl Dyall behöver ingen närmare presentation i både musik- och scensverige, han har flera hyllade roller bakom sig och även medverkan i Crossfit Games, atlettävling. Att sjunga är något som Karl är bekväm i säger han:
– Jag sjöng redan på 80-talet, den här showen gör vi fräst i Vitabergsparken men det har funnits lägen för att åka ut ibland, som nu till Märsta, Täby och Väsby.

Det var kul att komma hem så klart. Även om det var känslosamt. Karl Dyall har medverkat juryn i samband med Melodifestivalen i Märsta, ett uppdrag han uppskattar och samtidigt tycker han är svårt.
– Jag uppskattar att komma hit, det är underbart att få uppleva Mellon, det är större än vanliga Mellon tycker jag, men smärtsamt att behöva välja vem som ska vinna.

 

Cecilia arrangerar stand up-kvällar

Nöjesnyheter Cecilia Saberi från Märsta startar upp komediklubb på Mingel i sommar: - Jag bor i märsta och är uppvuxen här och tänker att det är synd att inte vi Märstabor får skratta och må bra av att ta del av komedi, säger Cecilia till märsta.nu

sommar_centrum
ica_valsta_choklad

Här klipper Peter hemlösa igen

Märstafolket Sigtunabon Peter Aslan som driver Frisyr i Märsta var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa: - Det är fjärde året jag är med på det, säger Peter till märsta.nu

logistik_sigtuna
colorama_april2
sommar

Klart för litteraturfestival 2020

Kulturnyheter Sigtuna Litteraturfestival tar paus 2019 men återkommer 2020 efter beslut i Destination Sigtunas styrelse: - Sigtuna Litterturfestival är en viktig kulturbärare i vår destination och det känns så roligt att vi nu fått klartecken att genomföra evenemanget under 2020, säger VD Anna Lakmaker.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
fme_helsida
sbrf_helsida
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

fme_outsider
nrh
sportfiske_sommar
colorama_april
sbrf_outsider
defacto_outsider
connys