sap_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Bejublad show med Karl Dyall och Vegas

Karl Dyall kom hem till Märsta och en plats han inte uppträtt i sedan 80-talet: - Det var speciellt sa han till märsta.nu

Vegas levererade en härlig show i ett fullsatt Kulturum. Karl Dyall och vännerna Rennie Mirro samt Joachim Bergström hyllade smörsångarna tillsammans med Blåsarsymfonikerna.
– Det var speciellt och första gången jag uppträder i Märsta. Karriären startade här med Rockplocket och det som Ove Jansson fixade, dans på Stadshotellet, minns Karl Dyall.

Karl Dyall behöver ingen närmare presentation i både musik- och scensverige, han har flera hyllade roller bakom sig och även medverkan i Crossfit Games, atlettävling. Att sjunga är något som Karl är bekväm i säger han:
– Jag sjöng redan på 80-talet, den här showen gör vi fräst i Vitabergsparken men det har funnits lägen för att åka ut ibland, som nu till Märsta, Täby och Väsby.

Det var kul att komma hem så klart. Även om det var känslosamt. Karl Dyall har medverkat juryn i samband med Melodifestivalen i Märsta, ett uppdrag han uppskattar och samtidigt tycker han är svårt.
– Jag uppskattar att komma hit, det är underbart att få uppleva Mellon, det är större än vanliga Mellon tycker jag, men smärtsamt att behöva välja vem som ska vinna.

 

centrum_sommar2022_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

social_helsida
defacto_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

pantamera_avc_helsida
ewas_helsida
helsida_sfs
mp_helsida_april
connys_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sfs_out
mp_outsider2022
pantamera_out
swedol_outsider
outsider_social
ewas_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
nrh
moderat_outsider
connys
event_outsider