centrum_host
Viadukten till Måbyleden renoveras under höstenFoto: Daniel Iskander

Begränsad framkomlighet över Måbyviadukten under hösten

Bron över till Måbyleden ska renoveras under hösten och framkomligheten kan därför vara begränsad.

Måbyviadukten i korsningen Västra Bangatan/Måbyleden kommer att genomgå renovering med start på måndag 12:e augusti. Renoveringen utförs av Brolänk Sverige och pågår fram till 30:e oktober. Det är skarvar som ska renoveras och enligt Sigtuna kommun kommer framkomligheten att begränsas över bron under tiden. En omdirigering av gång och cykeltrafikanter kommer också att ske.

defacto_helsida

Ökning av arbetsplatsolyckor i kommunne

Nyheter Fackförbundet Byggnads kommer att ge sig ut på en länsomfattande inspektion av byggnadsplatser, detta för att kontrollera så att säkerheten efterlevs. I Kommunen har 16 arbetsplatsolyckor skett bara i år.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
fme_oktober

Sänkt hastighet på Valstavägen

Nyheter En del av Valstavägen får sänkt hastighet: - Den lokala trafikföreskriften om hastighetsbegränsningen är resultatet av en del i arbetet med stadsbyggnadsprojektet Valsta 2030, säger Anna-Carin Mattsson, gatu- och parkchef i Sigtuna kommun.

ica_oktober
EXTRA

Förbipasserande attackerades av knivman

Nyheter En man greps i Valsta under förmiddagen sedan han försökt attackera förbipasserande med en kniv: - Han försökte hugga en man med barnvagn och två barn, säger ett vittne till märsta.nu

dackskiftarna_helsida
greeknighthelsida
centrum_host_helsida
defacto_outsider
nrh
colorama_april2
greeknight_outsider
connys