sommar
Viadukten till Måbyleden renoveras under höstenFoto: Daniel Iskander

Begränsad framkomlighet över Måbyviadukten under hösten

Bron över till Måbyleden ska renoveras under hösten och framkomligheten kan därför vara begränsad.

marstakalaset_artikel

Måbyviadukten i korsningen Västra Bangatan/Måbyleden kommer att genomgå renovering med start på måndag 12:e augusti. Renoveringen utförs av Brolänk Sverige och pågår fram till 30:e oktober. Det är skarvar som ska renoveras och enligt Sigtuna kommun kommer framkomligheten att begränsas över bron under tiden. En omdirigering av gång och cykeltrafikanter kommer också att ske.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

kontor_thaifong
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

marstakalas_helsida
ica_valsta_choklad
colorama_april2
arlanda_golf_juli
sommar

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

sommar_centrum
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
colorama_april
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
defacto_outsider
nrh