centrum_panorama2020
Office One i ArlandaFoto: Pressbild

BDO Tullsupport flyttar till Office One

BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

centrum_artikel

BDO köpte under 2017 Tullsupport för att stärka sitt erbjudande kring till. I mitten av april flyttade man in till Office One, man har under 30 års tid suttit i Arlandastad, de senaste åtta åren i Eurostop.
– Med det nya Arlandakontoret kan vi snabbt och enkelt titta in hos Tullverket för hantering av våra ärenden, vilket underlättar vårt dagliga arbete. Vi ser också fram emot besök av genomresande kollegor från andra BDO-kontor, uppger gruppchefen Annika Östman i ett uttalande.

Man hyr 180 kvadratmeter i Office one med 15 arbetsplatser, två konferensrum och kök. BDO är en av landets ledande revisions- och rådgivningsbyråer och finns på ett 20-tal orter. I hela världen har BDO 1500 kontot i 160 länder.

happyhomes_2019
speedy_helsida

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Näringsliv Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

sportlov_sigtuna
defacto_helsida
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

centrum_helsida2020
connys_helsida
2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
teatergrillen_helsida
nrh
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
teatergrillen_outsider
connys