defacto_pan
Office One i ArlandaFoto: Pressbild

BDO Tullsupport flyttar till Office One

BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

BDO köpte under 2017 Tullsupport för att stärka sitt erbjudande kring till. I mitten av april flyttade man in till Office One, man har under 30 års tid suttit i Arlandastad, de senaste åtta åren i Eurostop.
– Med det nya Arlandakontoret kan vi snabbt och enkelt titta in hos Tullverket för hantering av våra ärenden, vilket underlättar vårt dagliga arbete. Vi ser också fram emot besök av genomresande kollegor från andra BDO-kontor, uppger gruppchefen Annika Östman i ett uttalande.

Man hyr 180 kvadratmeter i Office one med 15 arbetsplatser, två konferensrum och kök. BDO är en av landets ledande revisions- och rådgivningsbyråer och finns på ett 20-tal orter. I hela världen har BDO 1500 kontot i 160 länder.

colorama_april2
defacto_helsida
happyhomes_2019
sommar
ica_valsta_choklad

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

arlanda_golf_juli
bonava_juli_hel

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

sommar_centrum

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
defacto_outsider
sportfiske_sommar
colorama_april
bonava_juli_outsider
nrh