arlandagk_panorama
Office One i ArlandaFoto: Pressbild

BDO Tullsupport flyttar till Office One

BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

BDO köpte under 2017 Tullsupport för att stärka sitt erbjudande kring till. I mitten av april flyttade man in till Office One, man har under 30 års tid suttit i Arlandastad, de senaste åtta åren i Eurostop.
– Med det nya Arlandakontoret kan vi snabbt och enkelt titta in hos Tullverket för hantering av våra ärenden, vilket underlättar vårt dagliga arbete. Vi ser också fram emot besök av genomresande kollegor från andra BDO-kontor, uppger gruppchefen Annika Östman i ett uttalande.

Man hyr 180 kvadratmeter i Office one med 15 arbetsplatser, två konferensrum och kök. BDO är en av landets ledande revisions- och rådgivningsbyråer och finns på ett 20-tal orter. I hela världen har BDO 1500 kontot i 160 länder.

happyhomes_2019

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

colorama_april2

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

mp_eu

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

moderaternamaj
varfest_helsida
v_eu_helsida
bonava_maj_helsida
eu_sap
oppning_helsida
ridskola2019_outsider
fme_outsider
v_eu
bonava_maj_outsider
moderaterna_maj_outsider
sh_bovard_out
colorama_april
oppning_outsider
connys
sh_oppet
defacto_outsider
nrh
mp_eu_outsider