center_pan21
Båtturerna mellan Stockholm-Sigtuna startar i juli Foto: Strömma/Gomer Swahn

Båtturen kommer till Sigtuna

Strömma drar igång med över tjugo turer till Sigtuna från Stockholm i sommar.

Strömma som tidigare haft tur till Sigtuna fick pausa under 2020. Nu är det startdatum planerat till 2:a juli med båtutflykt till Sigtuna från Stockholm. Man hoppas att hemester plus fler utlandsturister ska locka till turerna.
– Läget är naturligtvis väldigt osäkert, men vi vill inte sitta och vänta mer. Vi kör i gång verksamheten så får vi se hur stort intresset är. Jag både hoppas och tror att stockholmarna, efter att ha varit instängda så länge, nu vill komma ut och skämma bort sig själva med en mysig upplevelse i vår vackra skärgård, säger Peter Henricson, Sverigechef på Strömma.

mp_host_helsida
connys_helsida
valsta-jul_helsida
defacto_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

2020_helsida
julmarknad_helsida

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

happyhomes_sommar2020
jul2021
centrum_helsida2020

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

swedol_outsider
julmarknad_outsider
nrh
connys
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
jul_outsider
ridskola_2020_outsider
stationshusen_out
valsta_jul_outsider