eurosko_december
Foto: Insändarbild/Vänsterpartiet

Barnteater i Valsta

Vänsterpartiet fortsatte sin tradition med Barnteater och höll den i lördags i samarbete med ABF och Lilla Parken i Valsta Centrum.

marstac_aug

Valsta Centrum fick besök av Barnteater under lördagen när ABF och Vänsterpartiet bjöd in Lilla Parken. Ett 50-tal barn och vuxna fick se föreställningen ”Charlie och rymdäventyret”. Det var enligt (V)-ordföranden Niklas Andersson en spännande pjäs med mycket sång och musik om vänskap och människors lika värde.
– Vi vill hjälpa till att fylla våra offentliga rum med kulturaktiviteter, stärka den sociala samhörighetskänslan och förgylla hösten för både barn och vuxna, säger Niklas Andersson, ordförande i Vänsterpartiet Märsta-Sigtuna.

farbrorbla_host2017
dackia_vinter2018
extra

Kalle vann VM i V75

Nöjesnyheter Sigtunabon Karl Sandström blev världsmästare i V75-tävlingen i direktsänd tv: - Häftigt! Det känns fantastiskt - jättekul, sa Karl efteråt i ett pressmeddelande från ATG som arrangerar tävlingen

extra

Carola gör julshow i Steninge slott

Nöjesnyheter Carola kommer att flytta till Steninge slottsby och nästa år blir det en julshow: - På mindre än ett dygn har det rasat in över 200 mail med förbokningar till nästa års stora julkonsert 'Jul med Carola & hennes vänner i Steninge slottsby’, skriver Carola på sin Facebooksida.

defacto_panorama_boka_mote
marknad_steninge

Krog blir kontantfri

Nöjesnyheter Magasinet i Märsta Centrum blir kontantfri med start 1:a december: - Kontanthanteringen överlag minskar och hanteringen av just kontanter känns gammaldags och vi vill ju såklart hänga med i svängarna och förnya oss, säger delägaren Christian Cederferm till märsta.nu

happy_homes_sommar

GGG gör julfest för pensionärer

Nöjesnyheter Initiativet GGG, Guldkant för seniorer, kommer att arrangera en Julfest för äldre på Eurostop 21:a december: - Tack vare hjälp från olika företag så kommer vi att kunna hålla den kostnadsfri. Det blir julbord, musikuppträdande, tomte, lotteriförsäljning med mera, hälsar Monika och Eva på GGG för seniorer.

extra

Coldplay hjälpte märstabo med insamling

Nöjesnyheter Märstabon Abdi Addow samlar in pengar för en ambulans efter terrorattacken i Mogadishu, oväntad hjälp till insamlingen kom från Coldplay som retweetade insamlingen: - Vi fick in 200 000 kronor på bara 40 timmar. Coldplay har också delat insamlingen på Twitter, där de har 24 miljoner följare – vilket är enormt. Vi är jättetacksamma, säger Abdi Addow till Aftonbladet.

”Tessan” kan bli Årets PT

Nöjesnyheter Therese ”Tessan” Berkovits (fd Johansson) har nominerats till Årets PT: - Fantastiskt kul att vara en av de nominerade bland flera tusen förslag som kommit in, säger ”Tessan”.

jul2018
nfc_vinter
lindvagen27
borg
standard
Festspecialisten – Standard
julgranshamtning
colorama_jan
Norra Redovisningshuset
jul2018
solrosvagen28
cricketklubben
agy2
vanster_mote
blackfriday
connys
dogranch
vidargatan7
yrkesutbildningen
lions_standard