fastpartner_sommar2
Foto: Insändarbild/Vänsterpartiet

Barnteater i Valsta

Vänsterpartiet fortsatte sin tradition med Barnteater och höll den i lördags i samarbete med ABF och Lilla Parken i Valsta Centrum.

Valsta Centrum fick besök av Barnteater under lördagen när ABF och Vänsterpartiet bjöd in Lilla Parken. Ett 50-tal barn och vuxna fick se föreställningen ”Charlie och rymdäventyret”. Det var enligt (V)-ordföranden Niklas Andersson en spännande pjäs med mycket sång och musik om vänskap och människors lika värde.
– Vi vill hjälpa till att fylla våra offentliga rum med kulturaktiviteter, stärka den sociala samhörighetskänslan och förgylla hösten för både barn och vuxna, säger Niklas Andersson, ordförande i Vänsterpartiet Märsta-Sigtuna.

sportfiskebanner2

Här visas kvartsfinalen

Nöjesnyheter Vill du också se kvartsfinalen tillsammans med andra? Sveriges VM-äventyr har varit en succé för både landslag och lokala krogar som satsat på gemenskap i samband med matcherna.

socialutmarkelse

Pop-up-park öppnar i Märsta

Nöjesnyheter Ikväll invigs Pop-up-parken i Vikingafältet i Märsta: - Pop up-park Märsta är en tillfällig mötesplats under sommaren där det kommer att finnas massor av kul saker att göra, säger planarkitekten och projektledaren Maria Nästesjö

steningeslottsommar
EXTRA

Märstasalongen klippte hemlösa

Nöjesnyheter Peter Aslan och hans team från Frisyr var med och klippte hemlösa på Medborgarplatsen under söndagen: - Det är en bra möjlighet för oss att ge hjälpa utsatta, säger Peter Aslan.

sap_valet2018
bildextra!

Så gick det i Brännplattan

Nöjesnyheter Brännplattan Open gjorde comeback i lördags och blev en succé: - Det var en mycket grymt härlig dag och lycka och ett lyckat evenemang. Jag tror ingen vaknade på söndagen och hade haft tråkigt, däremot var det säkert många som hade ont i kropparna, säger Jimmy Karlsson i Skånela som låg bakom arrangemanget.

vuxenutbildning2

Konstverk till nya Arlanda

Kulturnyheter Arlanda flygplats får ett nytt konstverk som kommer att installeras i samband med nybyggnationerna: - Som en del i arbetet med att utveckla en gemensam designstrategi för Swedavias flygplatser har tillgängligheten till och utbudet av konst på våra flygplatser etablerats som ett viktigt verktyg, säger Jessica Einebrant, ansvarig för varumärke och design på Swedavia.

Lyckad insamling för Stiko Per i Märsta

Nöjesnyheter Stiko Per Larsson som besökte Magasinet i Märsta Centrum lyckades med ett av de bästa insamlingsresultaten på turnén: - Jag måste skicka en tanke bakåt till Märsta och Magasinet som igår (läs onsdag) slog till med ett av de absolut bästa insamlingsresultaten nånsin under en vandring. Jag är mållös.Tack, skriver Stiko i ett facebookinlägg

vuxentutbildning
yearlingsales
val2018
objekt2
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
sap_outsider
objekt4
veterankraft_standard
forskontor
outsider_defacto
Norra Redovisningshuset
connys
outsider_moderat
objekt3