centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Barnkonventionen firas med gratis bad

Idag firas det att Barnkonventionen fyller 30 år med bland annat gratis inträde för alla barn på kommunens badhus.

defacto_jul_artikel

Barnkonventionen fyller 30 år idag 20:e november, det uppmärksammas och firas av Sigtuna kommun med bland annat gratis inträde för alla under 18 år på kommunens badhus. Barn som besöker kommunhuset bjuds även på fika. Olika aktiviteter kommer även att ske under kvällen på Ungdomens hos. Från och med 1:a januari 2020 införlivas barnkonventionen i svensk lag och Sigtuna kommun arbetar för att stärka barns rättigheter i det dagliga arbetet.

Här kan du se vad som händer under dagen

tp_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

sigtunavatten_standard
fme_oktober
happyhomes_2019
greeknighthelsida
ica_oktober
trainingpartner_jobb_helsida
julbord_helsida
defacto_jul
bildådet

Ordförande: Ingen förhöjd risk mot Vikingahallen

Nyheter Skånelaiter som varit oroliga efter händelsen i lördags då en bil körde in genom fasaden kan vara lugna: - Polisen betraktar det som en isolerad händelse och det finns ingen förhöjd risk på Vikingahallen, skriver ordföranden Magnus Larsson på Facebook.

greeknight_outsider
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
valsta_tomte_outsider
connys
julshow_outsider
nrh
julbord
colorama_april2