bostadsformedling
Foto: Daniel Iskander/Genrebild

Barnfamiljer får extra bostadstillägg

Familjer med bostadsbidrag får ett extra tillägg: - I många av familjerna i vår kommun har en löntagare blivit av med jobbet, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

centrum_artikel

Regeringen har fattat beslut om ett extra bostadstillägg till barnfamiljer med bostadsbidrag. Bidraget ska betalas ut med ett belopp som motsvarar 25 procent av det preliminära bostadsbidraget. Enligt ett pressmeddelande från Socialdemokraterna innebär det att en barnfamilj kan få upp till 1325 kronor per månad. Lagändringen väntas träda i kraft 1:a juni och pågår under perioden juli-december 2020.
– I många av familjerna i vår kommun har en löntagare blivit av med jobbet. Trots det måste fortfarande hyran in, mat ska köpas och räkningar ska betalas. Det här tilläggsbidraget gör livet lite lättare för många av våra barnfamiljer, kommenterar oppositionsrådet Marie Axelsson (S)

defacto_helsida
marina_helsida
studeravidare_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
sommar_sigtuna2020
happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida

Folktandvården testar digitala möten

Nyheter Folktandvården Stockholm inför digitala möten: - –Digitala vårdtjänster är populära och efterfrågas i ökad grad, säger Eva Ljung, vd för Folktandvården Stockholm.

brobygget_midgard_helsida

Tänk på detta vid åska

Nyheter Denna vecka kommer det vara risk för åskväder och i samband med det finns det anledning att skydda sig själv och sin egendom enligt Elsäkerhetsverket.

connys_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
nrh
speedy_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
marina_outsider