moderaterna_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Barnfamilj körde fel – besköts

Det var en barnfamilj som besköts i torsdags i en bil när bilen hade råkat köra in i ett bostadsområde, rapporterar Expressen.

I torsdags besköts en bil vilket märsta.nu rapporterade om. Nu har det framkommit att en barnfamilj färdades i bilen och polis fick tillkallas efter larmet om skottlossningen enligt Expressen. Familjen klarade utan skador men polispatrull som mötte upp kunde konstatera att det fanns skotthål på bilen.

Familjen körde fel när de kom till Märsta och försökte ta sig till E4:an, de vände vid en restaurang och noterade tre personer vid vägen. När de passerar uppfattar familjen beskjutningen. Polis utreder händelsen som mordförsök, ingen är gripen med misstänkt koppling till händelsen och ingen har heller skadats uppger Expressen.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

2020_helsida
liber_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

ewas_helsida
marinan_helsida
centrum_sommar2022_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

mp_helsida_april
defacto_helsida
connys_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
connys
moderat_outsider