julhandel
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Barnens Kulturdag för andra året

Lördagen blir späckad av aktiviteter i kulturens tecken vid Kulturtorget i Märsta: - Överallt i huset händer det något spännande! Fri entré till allt, säger Karin Andén, kultursekreterare i Sigtuna kommun.

marstac_aug

Det blir Barnens Kulturdag för andra året i rad i Märsta, vid Kulturtorget och inne i Konsthallen kommer det att vara aktiviteter från klockan 10 till 15. Det är ett intensivt schema som kommunen presenterar, allt kommer dessutom att vara gratis, meddelar kultursekreterare Karin Andén. Bland annat finns sagoläsning, dockteater, finsk-svensk barnteater, babyrytmik samt att man kan skapa en hel del konst själv på olika platser. Fräsarna & CO avslutar med en konsert i Kulturlänken.

dackia_vinter2018
happy_homes_sommar
extra

Kalle vann VM i V75

Nöjesnyheter Sigtunabon Karl Sandström blev världsmästare i V75-tävlingen i direktsänd tv: - Häftigt! Det känns fantastiskt - jättekul, sa Karl efteråt i ett pressmeddelande från ATG som arrangerar tävlingen

extra

Carola gör julshow i Steninge slott

Nöjesnyheter Carola kommer att flytta till Steninge slottsby och nästa år blir det en julshow: - På mindre än ett dygn har det rasat in över 200 mail med förbokningar till nästa års stora julkonsert 'Jul med Carola & hennes vänner i Steninge slottsby’, skriver Carola på sin Facebooksida.

banner_december
farbrorbla_host2017

Krog blir kontantfri

Nöjesnyheter Magasinet i Märsta Centrum blir kontantfri med start 1:a december: - Kontanthanteringen överlag minskar och hanteringen av just kontanter känns gammaldags och vi vill ju såklart hänga med i svängarna och förnya oss, säger delägaren Christian Cederferm till märsta.nu

forskontor

GGG gör julfest för pensionärer

Nöjesnyheter Initiativet GGG, Guldkant för seniorer, kommer att arrangera en Julfest för äldre på Eurostop 21:a december: - Tack vare hjälp från olika företag så kommer vi att kunna hålla den kostnadsfri. Det blir julbord, musikuppträdande, tomte, lotteriförsäljning med mera, hälsar Monika och Eva på GGG för seniorer.

extra

Coldplay hjälpte märstabo med insamling

Nöjesnyheter Märstabon Abdi Addow samlar in pengar för en ambulans efter terrorattacken i Mogadishu, oväntad hjälp till insamlingen kom från Coldplay som retweetade insamlingen: - Vi fick in 200 000 kronor på bara 40 timmar. Coldplay har också delat insamlingen på Twitter, där de har 24 miljoner följare – vilket är enormt. Vi är jättetacksamma, säger Abdi Addow till Aftonbladet.

”Tessan” kan bli Årets PT

Nöjesnyheter Therese ”Tessan” Berkovits (fd Johansson) har nominerats till Årets PT: - Fantastiskt kul att vara en av de nominerade bland flera tusen förslag som kommit in, säger ”Tessan”.

yrkesutbildningen
borg
solrosvagen28
julgranshamtning
connys
colorama_jan
jul2018
nfc_vinter
lions_standard
Norra Redovisningshuset
Festspecialisten – Standard
agy2
blackfriday
cricketklubben
frisyr2018
dogranch
vanster_mote
matcher_skanela
jul2018
vidargatan7