centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Barnens dag tillbaka i maj

Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

Vårens Barnens dag hos Märsta Förenade på Västerbytorp lockade 5800 besökare, rekord enligt Märsta Förenade. Nu meddelar man att det blir ännu en Barnens dag 2020.
– Det gläder även oss som arrangerar dagen eftersom vi bär med oss alla leenden från denna dag långt in på hösten, säger VD Mikael Andersson.

Barnens dag bjöd bland annat åkturer av olika slag med Märsta Förenades fordon, uppvisningar, fyrhjulingar, hoppborg, trampbilsrace med mera. Planeringen för nästa års dag är igång och man har analyserat den senaste Barnens dag för att utveckla den.
-Vi har valt att utöka de aktiviteter som har längst köer. Framför allt 4-hjulingar och medåkningen i lastbilarna. Vi kommer att ha dubbelt så många 4-hjulingar och 10 lastbilar för medåkning, säger kommunikationschefen Niclas Larsered.

Man kommer också att minska matköerna för den som vill handla mat, detta genom fler foodtrucks. Niclas Larsered aviserar också fler uppvisningar men vill inte avslöja vad för att inte förta spänningen. Datumet för 2020 är satt till 10:e maj:
– Vi välkomnar barn i alla åldrar och är laddade till tänderna, hälsar Mikael Andersson.

happyhomes_50
connys_helsida
teatergrillen_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
oppethus_helsida

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

nrh
oppethus_outsider
connys
teatergrillen_outsider