moderat_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Barnens dag tillbaka i maj

Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

centrum_artikel

Vårens Barnens dag hos Märsta Förenade på Västerbytorp lockade 5800 besökare, rekord enligt Märsta Förenade. Nu meddelar man att det blir ännu en Barnens dag 2020.
– Det gläder även oss som arrangerar dagen eftersom vi bär med oss alla leenden från denna dag långt in på hösten, säger VD Mikael Andersson.

Barnens dag bjöd bland annat åkturer av olika slag med Märsta Förenades fordon, uppvisningar, fyrhjulingar, hoppborg, trampbilsrace med mera. Planeringen för nästa års dag är igång och man har analyserat den senaste Barnens dag för att utveckla den.
-Vi har valt att utöka de aktiviteter som har längst köer. Framför allt 4-hjulingar och medåkningen i lastbilarna. Vi kommer att ha dubbelt så många 4-hjulingar och 10 lastbilar för medåkning, säger kommunikationschefen Niclas Larsered.

Man kommer också att minska matköerna för den som vill handla mat, detta genom fler foodtrucks. Niclas Larsered aviserar också fler uppvisningar men vill inte avslöja vad för att inte förta spänningen. Datumet för 2020 är satt till 10:e maj:
– Vi välkomnar barn i alla åldrar och är laddade till tänderna, hälsar Mikael Andersson.

centrum_helsida2020
connys_helsida
brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
sommar_sigtuna2020
landsbygd_sigtuna_helsida
kaa_sigtuna_helsida
spedition_sigtuna
defacto_helsida
speedy_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

marina_helsida
happyhomes_sommar2020
sigtuna_natur_sommar_outsider
kaa_outsider
nrh
speedy_outsider
brobygget_midgard_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider