defacto_panorama_mustasch
Foto: Magnus Granhagen

Barnens dag tillbaka i maj

Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

centrum_farsdag_artikel

Vårens Barnens dag hos Märsta Förenade på Västerbytorp lockade 5800 besökare, rekord enligt Märsta Förenade. Nu meddelar man att det blir ännu en Barnens dag 2020.
– Det gläder även oss som arrangerar dagen eftersom vi bär med oss alla leenden från denna dag långt in på hösten, säger VD Mikael Andersson.

Barnens dag bjöd bland annat åkturer av olika slag med Märsta Förenades fordon, uppvisningar, fyrhjulingar, hoppborg, trampbilsrace med mera. Planeringen för nästa års dag är igång och man har analyserat den senaste Barnens dag för att utveckla den.
-Vi har valt att utöka de aktiviteter som har längst köer. Framför allt 4-hjulingar och medåkningen i lastbilarna. Vi kommer att ha dubbelt så många 4-hjulingar och 10 lastbilar för medåkning, säger kommunikationschefen Niclas Larsered.

Man kommer också att minska matköerna för den som vill handla mat, detta genom fler foodtrucks. Niclas Larsered aviserar också fler uppvisningar men vill inte avslöja vad för att inte förta spänningen. Datumet för 2020 är satt till 10:e maj:
– Vi välkomnar barn i alla åldrar och är laddade till tänderna, hälsar Mikael Andersson.

greeknighthelsida
defacto_mustach_helsida

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

sigtunavatten_standard
centrum_farsdag
ica_oktober
fme_oktober
happyhomes_2019

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

connys
greeknight_outsider
nrh
colorama_april2