moderaterna_riksdag
Foto: Jamshid Jamshidi

Bajsattack ännu olöst

Bajsattacken på Arlanda är fortfarande under utredning: - Vi vet inte varför någon gjort det här, säger Lars Hammarsjö, chef på Arlandapolisen, till Aftonbladet.

centrum_artikel

Under två dagar förra veckan upptäckte polisen att deras gemensamma utrymmen var nedkletade med bajs, det var en passkur och ett lunchrum. Två anmälningar ha upprättats rapporterar Aftonbladet och polisen ser allvarligt på saken:
– Det är allvarligt på två sätt, det ena att det är fruktansvärt dåligt för arbetsmiljön att ha bajs på sin soffa. Det andra är att vi har missat den här personen som mår så här dåligt och gjort detta, säger Lars Hammarsjö, chef på Arlandapolisen.

Arlandapolisen har uppmanat sina anställda att vara uppmärksamma för att hitta den person som logger bakom brotten. Hammarsjö vill se ett stop för bajsattackerna. Varför och vilken polisanställds som utfört det är en gåta. Men man kommer att kontrollera de passerkort som använts för att ta sig in i de aktuella utrymmena. Chefsåklagare Marianne Nordström leder utredningen gällande ringa skadegörelse, men hon är fåordig med hänvisning till förundersökningssekretess enligt Aftonbladet.

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

mod_helsida
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

handbollsskola
centrum_helsida2020
2020_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
nrh
moderat_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out