defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Bajsattack ännu olöst

Bajsattacken på Arlanda är fortfarande under utredning: - Vi vet inte varför någon gjort det här, säger Lars Hammarsjö, chef på Arlandapolisen, till Aftonbladet.

centrum_artikel

Under två dagar förra veckan upptäckte polisen att deras gemensamma utrymmen var nedkletade med bajs, det var en passkur och ett lunchrum. Två anmälningar ha upprättats rapporterar Aftonbladet och polisen ser allvarligt på saken:
– Det är allvarligt på två sätt, det ena att det är fruktansvärt dåligt för arbetsmiljön att ha bajs på sin soffa. Det andra är att vi har missat den här personen som mår så här dåligt och gjort detta, säger Lars Hammarsjö, chef på Arlandapolisen.

Arlandapolisen har uppmanat sina anställda att vara uppmärksamma för att hitta den person som logger bakom brotten. Hammarsjö vill se ett stop för bajsattackerna. Varför och vilken polisanställds som utfört det är en gåta. Men man kommer att kontrollera de passerkort som använts för att ta sig in i de aktuella utrymmena. Chefsåklagare Marianne Nordström leder utredningen gällande ringa skadegörelse, men hon är fåordig med hänvisning till förundersökningssekretess enligt Aftonbladet.

happy_homes_mars

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

sommarlov_helsida
connys_helsida
stottasigtuna_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

defacto_helsida
studenten2020_helsida
studeravidare_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

marina_helsida
kcbygg_helsida
kcbygg_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
valvet_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
stottasigtuna_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider