defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Bajsattack ännu olöst

Bajsattacken på Arlanda är fortfarande under utredning: - Vi vet inte varför någon gjort det här, säger Lars Hammarsjö, chef på Arlandapolisen, till Aftonbladet.

Under två dagar förra veckan upptäckte polisen att deras gemensamma utrymmen var nedkletade med bajs, det var en passkur och ett lunchrum. Två anmälningar ha upprättats rapporterar Aftonbladet och polisen ser allvarligt på saken:
– Det är allvarligt på två sätt, det ena att det är fruktansvärt dåligt för arbetsmiljön att ha bajs på sin soffa. Det andra är att vi har missat den här personen som mår så här dåligt och gjort detta, säger Lars Hammarsjö, chef på Arlandapolisen.

Arlandapolisen har uppmanat sina anställda att vara uppmärksamma för att hitta den person som logger bakom brotten. Hammarsjö vill se ett stop för bajsattackerna. Varför och vilken polisanställds som utfört det är en gåta. Men man kommer att kontrollera de passerkort som använts för att ta sig in i de aktuella utrymmena. Chefsåklagare Marianne Nordström leder utredningen gällande ringa skadegörelse, men hon är fåordig med hänvisning till förundersökningssekretess enligt Aftonbladet.

happyhomes_50
teatergrillen_helsida
oppethus_helsida

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

connys_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
connys
oppethus_outsider
teatergrillen_outsider
nrh