sportfiske_jubileum
Anders Bagge i ÄppelparkenFoto: Insändarbild

Bagge i Märsta

Musikproducenten Anders Bagge var i Märsta under onsdagen för att spela in Bagges hemlösa hundar.

rosta_sigtuna2

Anders Bagge som är känd från sin tid i Idoljuryn har även programmet Bagges hemlösa hundar. Nu var han i Märsta på onsdagen för att spela in säsong 3 av programmet. Programmet går på Cmore/Kanal7.

bonava_maj_helsida
eu_sap
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

mp_eu
moderaternamaj
nationaldag_helsida
nationaldag_helsida

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

v_eu_helsida
varfest_helsida
happyhomes_2019

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

sh_bovard_out
v_eu
sh_oppet
rosta_sigtuna
bonava_maj_outsider
ridskola2019_outsider
colorama_april
fme_outsider
sap_outsider_eu
moderaterna_maj_outsider
nationaldag_out
mp_eu_outsider
nrh
connys
oppning_outsider
defacto_outsider