defacto_panorama_mustasch
Foto: Swedavia/Daniel Asplund

Bagagetrubbel på Arlanda

Arlanda har den gångna helgen haft bagageproblem och ca 1400 väskor har blivit kvar på flygplatsen, rapporterar Aftonbladet.

Ett tekniskt fel i bagagehanteringen inträffade på lördagen på Terminal 5. Felet innebar att ett antal plan lämnade Arlanda utan väskor. SAS räknar med att 800-900 väskor inte kom med enligt Aftonbladet. Apollo tror dock att det kan röra sig uppemot 1400 väskor. Under måndagen arbetade flugbolagen med att få iväg väskorna till resenärer som redan anlänt till sina semesterorter.
– Jag har ingenting, varken tandborste, underkläder eller kontaktlinser. Jag ägnade halva dagen i går att åka runt och köpa det nödvändigaste. Det är klart att man kan gå i samma kläder några dagar, men jag skulle ändå vilja veta hur mycket jag ska köpa och om jag får pengarna tillbaka, säger en resenär som Aftonbladet talat med.

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

ica_oktober

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

agy_oppethus
happyhomes_2019
fme_oktober
centrum_host_helsida
sigtunavatten_standard
defacto_mustach_helsida
greeknighthelsida

Landsbygdsrådet läggs ner

Politik Det omdebatterade Landsbygdsrådet läggs ner, på måndag avser Kommunstyrelsen fatta beslut.

nrh
agy_oppethus_outsider
colorama_april2
greeknight_outsider
connys