sportfiske_jubileum
Foto: Pressbild

Både bostadsrätter och villor blev billigare

Bostadsrättspriserna stod still men villapriserna backade, det visar Mäklarstatistiks siffror för sista kvartalet 2018.

rosta_sigtuna2

Mäklarstatistik som har de officiella siffrorna över bostadspriserna i landet och kommunerna visar att priserna i kommunen för det sista kvartalet var marginellt oförändrade för bostadsrätter medan villapriserna backade med 4,2 procent.

Sett över hela 2018 har villapriserna gått ner med 1,2 procent och snittpriset för en villa är 4,2 miljoner i kommunen (34 000 kr/kvm). Bostadsrättspriserna under 2018 backade kraftigt, med 6,9 procent. Priset per kvadratmeter för en bostadsrätt var 27 600 kronor och sittpriset för en bostadsrätt 1,8 miljoner kronor. Under hela 2018 såldes 521 bostadsrätter i kommunen och 242 villor. Bara tre fritidshus bytte ägare till snittpriset 34 500 kronor kvadraten.

happyhomes_2019
nationaldag_helsida
eu_sap
oppning_helsida
bonava_maj_helsida
ica_valsta_choklad

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

moderaternamaj
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

mp_eu
rosta_sigtuna2

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

colorama_april
nrh
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out
rosta_sigtuna
oppning_outsider
sap_outsider_eu
moderaterna_maj_outsider
nationaldag_out
fme_outsider
bonava_maj_outsider
connys
defacto_outsider
v_eu
sh_oppet
mp_eu_outsider