nationaldag_pan
Svenska B11-klubben har sommarmöte med Rally under lördagenFoto: Insändarbild

B11-klubben kör i Sigtuna på lördagen

Under förmiddagen kommer svenska B11-klubben att köra rally med start och mål i Sigtuna.

B11-klubben är en klubb för bilentusiaster av Citroen B11. Medlemmarna träffas ibland för att diskutera bilar eller åka ett rally. Nu är det dags för ett rally och det kommer ske i Sigtuna. Starten är klockan 10 på lördagen och åter i Sigtuna är man klockan 16. Det blir en hel del fordon som ska starta från Hotell Kristina och sedan komma tillbaka. Räkna med en del framkomlighetsproblem i staden när kortegen av äldre B11-or åker runt.

helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

connys_helsida
nationaldag_helsida

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

centrum_sommar2022_helsida
logistik_sigtuna_helsida
liber_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
retro_helsida

Krogen erbjuder gratis mensskydd

Nöjesnyheter Krogen Anders och Jag i Märsta Centrum kommer att inleda samarbetsavtal med Redlocker om gratis mensskydd: - Vi har haft automaten i ett par månader nu, och efter en kortare inkörningsperiod, så fungerar den som vi tänkte oss. Detta är ett av flera exempel på hur man konkret kan arbeta med jämställdhetsfrågor i vardagen, säger delägare Christian Cederferm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
retro_outsider
sigtuna_vatten_outsider
outsider
nrh
swedol_outsider
mp_outsider2022
logistik_outsider
nationaldag_out
ridskola_2020_outsider
connys