center_pan21
Svenska B11-klubben har sommarmöte med Rally under lördagenFoto: Insändarbild

B11-klubben kör i Sigtuna på lördagen

Under förmiddagen kommer svenska B11-klubben att köra rally med start och mål i Sigtuna.

B11-klubben är en klubb för bilentusiaster av Citroen B11. Medlemmarna träffas ibland för att diskutera bilar eller åka ett rally. Nu är det dags för ett rally och det kommer ske i Sigtuna. Starten är klockan 10 på lördagen och åter i Sigtuna är man klockan 16. Det blir en hel del fordon som ska starta från Hotell Kristina och sedan komma tillbaka. Räkna med en del framkomlighetsproblem i staden när kortegen av äldre B11-or åker runt.

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

centrum_helsida2020
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

bostad_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

helsida_var2021
eldsjal-helsida
andersojag
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
bostad_outsider
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
connys
nrh
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider