moderaterna_panorama
Axelsson-Zomi som spelat i både Rosersberg och Skånela har gjort klart med spel i KärraFoto: Kärra HF

Axelsson Zomi till Kärra

Förre skånelaiten Gracia Axelsson Zomi som spelat i Boden den gångna säsongen har gjort klart med Kärra som degraderades från SHE.

Det blir besök för Gracia Axelsson Zomi i Vikingahallen igen, de två senaste säsongerna har hon varit i Boden som spelat både SHE och Damallsvenskan. Den gångna säsongen spelade Boden i Damallsvenskan är de slutade i mitten av tabellen. Kärra HF som ramlade ur SHE så det blir inte spel i landets högsta serie för 22-åringen.
– I Gracia får vi en mycket explosiv och placeringssäker målvakt, som vi haft ögonen på länge och samtalat med under åren. Det fanns en stor vilja hos Gracia, trots anbud från flera andra elitföreningar att komma till Kärra HH, skriver Kärra på sin hemsida.

defacto_helsida
liber_helsida
marinan_helsida
mp_helsida_april
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

2020_helsida

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
moderat_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
connys