bostadsformedling
Foto: Pressbild/Socialdemokraterna

Axelsson välkomnar omställningsstöd

Regeringens förslag om omställningsstöd välkomnas av oppositionsrådet Marie Axelsson (S) som tror att många lokala företag kan räddas med det.

centrum_artikel

Regeringen har presenterat ett omställningsstöd för företag som är hårt drabbade av coronakrisen. Företag som drabbats av stort inkomstbortfall kan få hjälp av staten för att täcka fasta kostnader exklusive lönekostnader för mars och april 2020.
– Det omställningsstöd som regeringen nu sätter in är rättssäkert, träffsäkert och genomförbart. Det kommer kunna rädda många jobb och hjälpa många företag i Sigtuna kommun genom krisen, säger Marie Axelsson (S) oppositionsråd.

Sökt krisstöd
Tidigare i veckan sökte Sigtuna kommun om krisstöd på 660 miljoner kronor för att hantera effekterna av coronakrisen. Sigtuna kommun är hårt drabbat då jobb relaterade till Arlanda är borta samt större delen av all besöksnäring.
– Den socialdemokratiska regeringen har visat ett stort ansvarstagande hittills med de krispaket som presenterats. Regeringen har samtidigt en skyldighet att ta fortsatt ansvar för att det finns pengar om krisen blir utdragen och för att kunna rivstarta ekonomin när det är möjligt, fortsätter Marie Axelsson (S).

landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
speedy_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
sommar_sigtuna2020
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Folktandvården testar digitala möten

Nyheter Folktandvården Stockholm inför digitala möten: - –Digitala vårdtjänster är populära och efterfrågas i ökad grad, säger Eva Ljung, vd för Folktandvården Stockholm.

defacto_helsida

Tänk på detta vid åska

Nyheter Denna vecka kommer det vara risk för åskväder och i samband med det finns det anledning att skydda sig själv och sin egendom enligt Elsäkerhetsverket.

marina_helsida
ridskola_2020_outsider
nrh
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_midgard_outsider