arlandagk_panorama
Marie Axelsson och Marianne ÅslinFoto: Insändarbild

Axelsson och Åslin på S-kongressen

Socialdemokraterna håller sin kongress i Örebro denna helg och medverkar från Sigtuna gör riksdagsledamoten Marie Axelsson och Marianne Åslin.

centrum_pask

Socialdemokraterna har en intensiv helg i Örebro med sin kongress, det blir sena kvällar där man är igång fram till över midnatt. Marie Axelsson och Marianne Åslin är med från Sigtuna kommun. Lördagen startade med att partiledare och statsminister Stefan Löfven höll tal till sina partikamrater.
– Han lyfte bland annat fram att det är inte bara några duktiga få som ska få utbildning och utveckling. Det är alla, säger Marie Axelsson.

Marie Socialdemokraterna arbetade under dagen med övriga socialdemokrater med att fatta beslut om vad som ska stå i programmet om ”kunskap för framtiden, kunskap för fler och konkurrenskraft för Sverige”. Kongressen avslutas under söndagen.

valsta_utveckling
happyhomes_2019

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

defacto_helsida
logistik_utbildning

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

centrum_pask_helsida

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

fme_helsida
colorama_april2

Risk för blodbrist i påsk

Notiser Blodcentralen i Stockholms län uppmanar blodgivare och personer som inte donerat tidigare att lämna blod inför påsken då blodlagren börjar sina.

ica_pask

MAX plockar bort plastsugrören

Nyheter De orangea plaströren på MAX kommer att försvinna under året och ersättas med vita av förnybart papper: - Med vårt hållbarhetsarbete har MAX en ledande position och vi vill vara en förebild i branschen, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers.

sigtunavatten_standard

Nu råder dubbdäcksförbud

Nyheter Igår måndag var sista dagen att byta till sommardäck, från och med idag 16:e april är det förbud att köra med vinterdäck om det inte förväntas vinterväglag.

sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
bonava_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
sh_oppet
fme_outsider
defacto_outsider