julbanner
Marie Axelsson och Socialdemokraterna kommer att driva en aktiv oppositionspolitik

Axelsson: Känner stor besvikelse

Oppositionsrådet Marie Axelsson (S) vaknar upp på måndagen och är fortsatt oppositionsråd för den kommande mandatperioden: - Nu har kommuninvånarna sagt sitt och som socialdemokrat känner jag en stor besvikelse över att vi tappat många väljare. Vi gratulerar givetvis alliansgruppen till valvinsten, säga Axelsson i en kommentar.

Socialdemokraterna och Marie Axelsson hade hoppats på valseger. Varför det gick som det gick kommer partiet säkerligen analysera de kommande veckorna. Direkt efter valet var Marie Axelsson optimistisk om ett bra resultat. Strax efter midnatt stod det klart att det skulle inte bli något resultat för maktskifte i kommunen.

Socialdemokraterna backade med sju mandat till 12 mandat.
– Trots en mycket målmedveten valrörelse och fantastiska insatser från alla i partiet så räckte det inte den här gången, kommenterar Axelsson.

Marie Axelsson deklarerar att Socialdemokraterna kommer att driva en aktiv och seriös oppositionspolitik.
– Redan idag påbörjar vi socialdemokrater vårt arbete för valvinst i Sigtuna kommun år 2022.

julbanner2
happy_homes_juli
icavalsta_julbanner
sportfiskebanner2
defacto_host2018

Satsning på digital vård

Nyheter En digital vårdgaranti införs under 2019 i landstinget, det innebär att det ska bli lika självklart att få vård digitalt som på en mottagning rapporterar Dagens Nyheter.

sigtuna_funkis

Radarproblem på Arlanda

Nyheter En radar på Arlanda havererade under fredagen vilket innebär att Arlanda dras med förseningar i trafiken under kvällen, skriver Aftonbladet.

fme_jul
lager_bilnet
outsider
funkis_2
connys
colorama_vinter
komvuxq3_4
objekt4
sbrf_sep
skridskoskola
objekt2
nrh_lania
objekt3
sigtunavatten_standard