sommar
Marie Axelsson och Socialdemokraterna kommer att driva en aktiv oppositionspolitik

Axelsson: Känner stor besvikelse

Oppositionsrådet Marie Axelsson (S) vaknar upp på måndagen och är fortsatt oppositionsråd för den kommande mandatperioden: - Nu har kommuninvånarna sagt sitt och som socialdemokrat känner jag en stor besvikelse över att vi tappat många väljare. Vi gratulerar givetvis alliansgruppen till valvinsten, säga Axelsson i en kommentar.

Socialdemokraterna och Marie Axelsson hade hoppats på valseger. Varför det gick som det gick kommer partiet säkerligen analysera de kommande veckorna. Direkt efter valet var Marie Axelsson optimistisk om ett bra resultat. Strax efter midnatt stod det klart att det skulle inte bli något resultat för maktskifte i kommunen.

Socialdemokraterna backade med sju mandat till 12 mandat.
– Trots en mycket målmedveten valrörelse och fantastiska insatser från alla i partiet så räckte det inte den här gången, kommenterar Axelsson.

Marie Axelsson deklarerar att Socialdemokraterna kommer att driva en aktiv och seriös oppositionspolitik.
– Redan idag påbörjar vi socialdemokrater vårt arbete för valvinst i Sigtuna kommun år 2022.

sommar_centrum
bonava_juli_hel
arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard

Märsta Port byter namn

Notiser Märsta Port i Tingvalladalen/Valstabacken blir ett minne blott då Kultur- och fritidsnämnden fattat beslut om nytt namn.

sommar
colorama_april2
defacto_helsida
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad

uppdaterad Kraftig röklukt över Märsta

Blåljus Kraftig röklukt spred sig över centrala Märsta under förmiddagen: - Det var lite panik för oss boende då det ruktade rök från ventilation i både bostäder och butiker, säger en läsare till märsta.nu

colorama_april
nrh
bonava_juli_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys