arlandagk_panorama
Marie Axelsson och Socialdemokraterna kommer att driva en aktiv oppositionspolitik

Axelsson: Känner stor besvikelse

Oppositionsrådet Marie Axelsson (S) vaknar upp på måndagen och är fortsatt oppositionsråd för den kommande mandatperioden: - Nu har kommuninvånarna sagt sitt och som socialdemokrat känner jag en stor besvikelse över att vi tappat många väljare. Vi gratulerar givetvis alliansgruppen till valvinsten, säga Axelsson i en kommentar.

centrum_pask

Socialdemokraterna och Marie Axelsson hade hoppats på valseger. Varför det gick som det gick kommer partiet säkerligen analysera de kommande veckorna. Direkt efter valet var Marie Axelsson optimistisk om ett bra resultat. Strax efter midnatt stod det klart att det skulle inte bli något resultat för maktskifte i kommunen.

Socialdemokraterna backade med sju mandat till 12 mandat.
– Trots en mycket målmedveten valrörelse och fantastiska insatser från alla i partiet så räckte det inte den här gången, kommenterar Axelsson.

Marie Axelsson deklarerar att Socialdemokraterna kommer att driva en aktiv och seriös oppositionspolitik.
– Redan idag påbörjar vi socialdemokrater vårt arbete för valvinst i Sigtuna kommun år 2022.

centrum_pask_helsida

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

defacto_helsida
colorama_april2

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

fme_helsida
logistik_utbildning

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

valsta_utveckling
bonava_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

ridskola2019_outsider
sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
sh_oppet
fme_outsider
colorama_april
defacto_outsider
bonava_outsider