januari
Marie Axelsson

Axelsson fick över 600 röster till Riksdagen

Marie Axelsson (S) fick 640 kryss i riksdagsvalet vilket var flest av de lokala kandidater som ställde upp från kommunen: - Fantastiskt kul! Jag är överraskad och glad för det.

centrum_artikel

Marie Axelsson hamnade på Socialdemokraternas riksdagslista för Stockholms län. När personrösterna nu räknats står det klart att hon fått 640 röster, 305 av dessa var från Sigtuna kommun enligt Marie och resterande från andra kommuner. Det räcker dock inte till en riksdagsplats även om hon gläds åt de många kryssen både till Riksdagen och kommunfullmäktige:
– 873 personkryss i kommunvalet , procentuellt mest av alla S-ledare i hela Stockholms län, oavsett om de är oppositionsråd eller KSO, uppger Marie för märsta.nu

Socialdemokraterna kommer att få gå i opposition för den första hela mandatperioden sen 2002. Axelsson säger att man kommer att vara en stabil och seriös opposition fram till valet 2022. Hon lyfter fram det arbete som partiet gjort i valrörelsen med över 6000 enskilda samtal med väljare:
– Nu påbörjas vårt arbete med att lägga en stabil och framåtsyftande politisk plattform för valvinst 2022.

speedy_vinter_helsida
Extra

uppdaterad Man avled efter skjutning

Blåljus En person sköts i Valsta under lördagskvällen och fördes till sjukhus med allvarliga skador. Strax före klockan 22 meddelades att han avlidit till följd av skadorna.

2020_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
januari_helsida
meko_helsida
coronapandemin

Minskning av covidfall på sjukhus

Notiser Regionen noterar en minskning av antalet covidsmittade i Stockholm: - Det är fortsatt många patienter med covid-19 som behöver sjukhusvård. Den minskning vi nu ser går sakta och vår förhoppning är att den ska fortsätta nedåt, men vi är förberedda på att sjukvårdsbehovet återigen kan öka, kommenterar hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson.

prima_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

moderat_outsider_jan
centrum_sommar_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
meko_outsider
prima_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider