bostadsformedling
Ett förslag på hur Grannstödsbilen kan se utFoto: Pressbild

Avslag för grannstödsbilen

Enligt Grannsamverkarna i Sigtuna kommun kommer kommunen inte att avsätta budgeterade medel för en grannstödsbil, för att undvika politisk oenighet i frågan uppmanar man partier att inte lägga in medel i enskilda budgetar.

centrum_artikel

Grannsamverkarna i Sigtuna kommun skriver i ett mail till märsta.nu att kommunledningen inte avser stödja en sk Grannstödsbil i sin budget för 2020. Men enligt pressmeddelandet så skulle andra partier kunna budgetera in bilen och då skulle frågan kunna bli politiskt. Något som Grannsamverkarna inte vill.
– I den offentliga diskussionen skulle i så fall, tror vi, den redan befintliga grannsamverkans-verksamheten i kommunen riskera att påverkas negativt, liksom också föreningens pågående arbete med att bygga upp ytterligare grannsamverkan, står det i pressmeddelandet från Grannsamverkarna.

Man har skickat ut en skrivelse till samtliga partier i opposition om att inte budgetera med grannstödsbilen, däremot tar man inte tillbaka förslaget utan man hoppas på politisk enighet i framtiden.

kaa_sigtuna_helsida
studeravidare_helsida
speedy_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
sommar_sigtuna2020
spedition_sigtuna
happyhomes_sommar2020
landsbygd_sigtuna_helsida
marina_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
nrh
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider
swedol_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
kaa_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider