mote_sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Avgörande kval väntar Skånela

Skånela vann den viktiga kvalmatchen mot RP Linköping och nu väntar tredje och avgörande på onsdag: - Det satt skönt, vi gör en jättebra match, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

centrum_artikel

Matchen var jämn i cirka 20 minuter då lagen följdes åt, sen ryckte Skånela åt sig mål för mål och i paus var det 13-9. Efter paus hade man fortsatt grepp och ledde konstant med 6-7 bollar. Nyckeln till seger var enligt tränare Fredrik Söderberg bra målvaktsspel, tajt försvarsspel och att man fick kontringar som resulterade i mål. Slutresultatet skrevs till 27-18 och en avgörande match väntar på onsdag hemma i Märsta:
– Vi får matchen dit vi vill och inte tvärtom som i Linköping, det var tufft försvarsspel och vi får kontringar, en stabil och riktigt bra match, säger Söderberg.

RP vann det första kvalmatchen i Linköping, ”Chippen” är noga med att inte ta ut någon seger i förskott:
– Inget är klart, nu är det nytt fokus på onsdag, vi ska tuta och köra. Vi samlas i morgon och går igenom detta.

Målen
Andersso 10, Lundin 3, Wislander 3, Ekwall 2, Küller 2, Nygårds 2, Vinelund, Gotthold, Viklund

brobygget_midgard_helsida
sommar_sigtuna2020
spedition_sigtuna
defacto_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

speedy_helsida
kaa_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

2020_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

studeravidare_helsida
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

centrum_helsida2020
landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
landsbygd_sigtuna_outsider
kaa_outsider
nrh
studeravidare_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
brobygget_midgard_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider