centrum_host
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Avgörande kval väntar Skånela

Skånela vann den viktiga kvalmatchen mot RP Linköping och nu väntar tredje och avgörande på onsdag: - Det satt skönt, vi gör en jättebra match, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

Matchen var jämn i cirka 20 minuter då lagen följdes åt, sen ryckte Skånela åt sig mål för mål och i paus var det 13-9. Efter paus hade man fortsatt grepp och ledde konstant med 6-7 bollar. Nyckeln till seger var enligt tränare Fredrik Söderberg bra målvaktsspel, tajt försvarsspel och att man fick kontringar som resulterade i mål. Slutresultatet skrevs till 27-18 och en avgörande match väntar på onsdag hemma i Märsta:
– Vi får matchen dit vi vill och inte tvärtom som i Linköping, det var tufft försvarsspel och vi får kontringar, en stabil och riktigt bra match, säger Söderberg.

RP vann det första kvalmatchen i Linköping, ”Chippen” är noga med att inte ta ut någon seger i förskott:
– Inget är klart, nu är det nytt fokus på onsdag, vi ska tuta och köra. Vi samlas i morgon och går igenom detta.

Målen
Andersso 10, Lundin 3, Wislander 3, Ekwall 2, Küller 2, Nygårds 2, Vinelund, Gotthold, Viklund

fme_oktober
centrum_host_helsida
defacto_mustach_helsida
greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
ica_oktober
happyhomes_2019
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

greeknight_outsider
colorama_april2
connys
nrh